SON DAKİKA

Haber Ekspress

TOPRAK’IN SKANDALLARI BİTMİYOR!

TOPRAK’IN SKANDALLARI BİTMİYOR!
Bu haber 19 Mart 2019 - 17:42 'de eklendi.

Geldiği günden beri skandalların eksik olmadığı Avcılar Belediyesi’nde, Başkan Toprak giderayak bir skandala daha imza attı. Belediyede çalışan işçilerin maaşları daha ödenememiş olmasına rağmen Toprak, ailesi ve yakın çevresindeki kişileri belediye kadrosuna aldı.


İşçiler maaş alamıyor


İşçilerin maaşlarını alamayarak isyan etmesi ve eylem yapması ile sık sık gündeme gelen, Avcılar Belediyesi’nde bu kez ”kadro skandalı” patlak verdi. İşçilerin maaşını ödemek için borçlanma yöntemini kullanmaya çalışan Başkan Toprak, kendi yakınlarına belediyeden kadro vererek tepki çeken bir kararın altına imzasını attı.


Belediyeyi aile Şirketine çevirdi


Seçime sayılı günler kala Toprak’ın, kendi akrabalarını, eşi Yusuf Benli’nin akrabalarını ve hatırlıların eş çocuk ve yakınlarını belediyeye işe alarak neyi amaçladığı merak konusu olurken, öte yandan Avcılar Belediyesi’ne emek vermiş olan işçilerin hala maaşlarını alamadığı ve mağduriyet yaşadıklarını biliniyor.


Belediyeyi zarara soktu


Toprak, yaptığı bu hamle ile 5 yıllık görev süresinde gerçekleştirdiği skandal icraatlarına bir yenisini daha eklerken belediye mali kaynaklarının bilinçsizçe kullanılması olası bir görev değişikliğinde yeni başkanı zorlayacak duruma geldi.. Avcılar Belediyesi, mevcut borçlarını ödeyemeyecek durumda olmasına karşılık, net mali zarar yeni başkan görevi devralınca ortaya çıkacak.

HABER: ZAFER YİĞİTER

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa