SON DAKİKA

Haber Ekspress

TOROS ÇİFTÇİ EĞİTİM OTOBÜSÜ ÇATALCA’DA

TOROS ÇİFTÇİ EĞİTİM OTOBÜSÜ ÇATALCA’DA
Bu haber 23 Mayıs 2019 - 9:22 'de eklendi.

Toros Gübre ve Çatalca Özdemir Gıda iş birliğiyle Çiftçi Eğitim Otobüsü 23 Mayıs 2019 Perşembe günü Çatalca’da çiftçilerle bulaşacak.
Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek olan programda Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emin Bülent Erenoğlu ‘Bitki Besleme, Gübreler ve Gübreleme Tekniklerini’ anlatacak. 
İçerisinde TV ekranlarının bulunduğu özel bir otobüs içerisinde çiftçilere görseller eşliğinde doğru gübreleme zamanı, doğru miktar ve toprak analizi, bitkinin ihtiyacı olan element miktarları, çeltik, ayçiçeği ve buğday da element eksikliğinde karşılaşılabilecek sorunlar, doğru kaynak doğru doz ve doğru zamanlama hakkında görsellerle eşliğinde bilgiler verilecek. Program kapsamında üreticiler merak ettikleri soruları ve yaşadıkları sorunları Doç. Dr. Emin Bülent Erenoğlu’na aktararak görüş alış verişinde buluna bilecekler. Çatalca Özdemir Gıda’dan Hakan Özdemir Çatalca’da gerçekleşecek olan programa bölgedeki tüm çiftçileri ve vatandaşları da davet ederek program sonrasında çekiliş yapılarak katılımcılara çeşitli hediyelerinin olacağını da hatırlattı.


Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa