SON DAKİKA

Haber Ekspress

TRAKYALILAR GELENEKSEL İFTARINI YAPTI

Esenyurt Trakyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her Ramazan ayında geleneksel hale gelen, dernek yönetimi ve üyeleri ile iftarda bir araya geldi.

TRAKYALILAR GELENEKSEL İFTARINI YAPTI
Bu haber 27 Mart 2024 - 14:02 'de eklendi.

İftar programına AK Parti 3’ncü bölge milletvekili Seda Görenbölük, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, AK Parti Esenyurt belediye meclis üyesi adayı Kenan Kula, AK Parti belediye meclis üyesi adayı ve Trakyalılar Dernek Başkanı Engin Karaboz katıldı.

Açılış ve selamlama konuşması yapan Trakyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Engin Karaboz, ” Bugün hemşerilerimiz ile geleneksel olarak yaptığımız iftarda buluşma programımıza katılarak şereflendiren milletvekillimiz, ilçe başkanımız ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Programda söz alan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, ” Sizler beni, bende sizleri çok iyi tanıyorum. Çünkü yıllardır sizlerle komşuluk ediyoruz. Biliyorsunuz önümüzde bir yerel seçim var. Ve bu seçimde İstanbul’da Murat Kurum başkanımıza, Esenyurt’ta da Hamit Öncü hocamıza desteklerinizi bekliyorum. Ramazan ayının başta ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Özer’in ardından söz alan İstanbul Milletvekili Seda Görenbölük, ” Bugün hemşerilerim sizlerle birlikte iftar da buluşmanın sonderece mutluluğunu yaşıyorum” diyerek 31 Mart yerel seçimlerine dikkat çekti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa