SON DAKİKA

Haber Ekspress

Tügva Nöbet Tutan Polisleri Unutmadı

Tügva Nöbet Tutan Polisleri Unutmadı
Bu haber 16 Ocak 2021 - 23:36 'de eklendi.

TÜGVA Sokağa çıkma yasaklarında nöbet tutan polis ekiplerine dezenfektan, meyve suyu ve sandviç İkramında bulundu.

Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Gaziantep Oğuzeli Başkanlığı sokağa çıkma yasaklarında nöbet tutan polis ekiplerine meyve suyu ve sandviç İkramında bulundu Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Oğuzeli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma yasaklarında nöbet tutan polis ekiplerine meyve suyu ve sandviç ikramında bulundular.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında 81 ilde ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla Gaziantep’te yeni yıla girilirken polis ekipleri denetimlerini sürdürdü. Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Oğuzeli İlçe Başkanlığı gönüllüleri, sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla sessizliğe bürünen kentte, halkın huzur ve güvenliği için sokaklarda görev yapan polis ekiplerini unutmadı. Tüğva gönüllüleri, meyve suyu ve sandviç polis kontrol noktalarını ve polis merkezlerini tek tek ziyaret ederek nöbet tutan polis ekiplerine ikram etti.

“Polis teşkilatımızın yanında bulunmak için buradayız”
Polis teşkilatının yanında olduklarını göstermek için ziyaret ettiklerini ifade eden Türkiye Gençlik Vakfı (Tügva) Oğuzeli İlçe Başkanı Mehmet Kök, “Bizlerin güvenliğini sağlayan aynı zamanda herkesin evinde oturduğu bu saatte, ailesiyle vakit geçirdiği bu saatlerde bizim güvenliğimizi ve pandeminin yayılmasını önlemede önemli görev üstlenen polis teşkilatımızın yanında bulunmak için buradayız. Onlara bir nebze de olsa moral vermek istedik. Aslında bizler burada Dezenfektan ve ikramları bahane ettik. Onlara bu gecede ailelerinden uzakta kalmalarından dolayı bizlerde onların bir ailesi olmak istedik. Onlara olan yakınlığımızı göstermek istedik. Onların ne kadar kutsal ve güzel bir görevi üstlendiklerinin farkındayız” diye konuştu.

Haber: Abdullah ayaiğit

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa