SON DAKİKA

Haber Ekspress

TÜM VATANDAŞLARIMIZA AÇIK BİR KAPI VAR

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye’nin bütün illerinde, İstanbul, Ankara ve İzmir’in ise bütün ilçelerinde Açık Kapı Birimi kuruldu.

TÜM VATANDAŞLARIMIZA AÇIK BİR KAPI VAR
Bu haber 13 Kasım 2018 - 14:08 'de eklendi.

MİSYONLARINI VE VİZYONLARINI ANLATTI

Ekip arkadaşımız Naz Tuana Doğdu, Avcılar Kaymakamlığı Açık Kapı Ekibi’ni ziyaret ederek, birim ile ilgili bilgi aldı. Birim Müdürü Türkün Güneş, misyon ve vizyonlarını anlattı.

DEVLETLE VATANDAŞI BULUŞTURUYORLAR

Açık Kapı Birimi’nin görevinin; vatandaşlarımızın tüm taleplerini, beklentilerini, şikayetlerini, görüş ve önerilerini dinlemek, görev tanımı olmaksızın, bunları kayıt altına alarak analiz etmek ve buradan bir plan ve sonuç çıkarmak, yeni bir anlayışı ortaya koymak, devletimize en kolay, en hızlı ve en güvenilir şekilde ulaşmasını sağlamak olduğunu dile getiren Güneş, “Bürokratik engelleri ortadan kaldırmak, vatandaşların sorunlarına birinci elden ivedilikle çözüm bulmak, başvurusuna veya talebine göre ilgili kurum müdürleri ile anında irtibata geçilerek çözüm noktasında derhal sonuca gitmek, biz Açık Kapı Ekibi’nin varoluş sebebimiz ve misyonumuzdur” diye konuştu.

İNTERNETTEN DE BAŞVURU YAPILABİLECEK

Güneş sözlerini şöyle tamamladı:

Vatandaşımızın, Kaymakamlık binamıza bizzat gelerek Açık Kapı Birimi’ni ziyaret etmesi, derdini anlatması ya da https://www.acikkapi.gov.tr internet adresinden başvuru yapması durumunda; aynı gün sistemden şikayet başvurusunun alınarak 7 gün içerisinde yasal çerçeveler doğrultusunda sıkıntı yaşadığı kurum ya da kurumlar ile derhal irtibata geçilerek sıkıntısının giderileceği, sorununa çözüm bulunacağı, yasalar çerçevesinde çözüm bulunamayan vatandaşımıza dahi yazılı cevap verileceği, bizzat kaymakamlık açık kapı birimine davet edilerek ya da saha personelimizce ziyaret edilerek de açıklama yapılıp, manen destek olunacağı, devletin şefkatli kollarının kendisini her zaman saracağı ve her daim kendisinin yanımda olduğu zihniyetini oluşturacağı, vatandaşın her başvurusunun ve talebinin mahremiyeti korunarak hassasiyetle yaklaşılacağı, bu hizmetimizin ilerleyen yıllarda da ilçeler arasında da en yüksek seviyede ve kalitede yerine getirileceği, Avcılar Kaymakamlığı Açık Kapı Ailesi olarak tek hedef ve vizyonumudur.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Başta; Müdür Türkün Güneş olmak üzere Avcılar Kaymakamlığı Açık Kapı Ekibi’ne gösterdikleri ilgi ve sıcaklıklarından dolayı teşekkür ederiz.

Haber: Naz Tuana DOĞDU

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa