SON DAKİKA

Haber Ekspress

Türkiye’de bir döneme damga vurmuştu! Ünlü şarkıcıdan haber alınamıyor: Sırra kadem bastı

‘Sen Anla’ ve ‘Dağları Deldim’ gibi şarkılarıyla bir dönem en çok dinlenen isimler arasında yer alarak ünlü şarkıcı Özlem Tekin’den aylardır haber alınamıyor. Tekin’in hayatta olup olmadığı merak konusu oldu…

Türkiye’de bir döneme damga vurmuştu! Ünlü şarkıcıdan haber alınamıyor: Sırra kadem bastı
Bu haber 27 Temmuz 2023 - 9:17 'de eklendi.

‘Sen Anla’ ve ‘Dağları Deldim’ gibi şarkılarıyla Türkiye’de bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Özlem Tekin’den haber alınamıyor. 2018 yılında Milas’a yerleşerek çiftlik hayatı sürmeye başlayan Özlem Tekin, sırra kadem bastı.

Türkiye’de bir dönem en çok dinlenen şarkıcılar arasında yer alan ünlü sanatçı Özlem Tekin, 2018 yılında aldığı radikal kararla ‘organik yaşam’ amacıyla Milas’a yerleşerek çiftlik hayatı sürmeye başladı.

Kendisini eski ‘Eski Türk Rock Star’ olarak tanımladığı sosyal medya hesabından en son paylaşımı 28 Ağustos 2013’te yapan ünlü şarkıcıdan haber alınamıyor.

Habertürk’ten Volkan Özdemir’in haberine göre Özlem Tekin, çiftliğinin kapısına kilit vurdu. Ünlü şarkıcıyı aylardır çiftliğinde görmediklerini söyleyen komşuları, Özlem Tekin’in nerede olduğunu bilmediklerini dile getirirken, endişeli olduklarını belirtti.

Söz konusu gelişme sonrasında Tekin sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alırken ünlü şarkıcının hayranları Tekin’in hayatta olup olmadığı konusunda endişe duymaya başladı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa