SON DAKİKA

Haber Ekspress

TUTARSIZ BAŞKAN!

Televizyondaki canlı yayında mangalda kül bırakmayacak açıklamalara imza atan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, daha önce “coronayla ilgili bir yardımımız yok” açıklamasını unutmuş görünüyor.

TUTARSIZ BAŞKAN!
Bu haber 21 Nisan 2020 - 20:28 'de eklendi.

Ne dediğini bilmeyen başkan!

Sözcü TV’ye konuk olan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, dünyayı etkisi altına alan coronavirüs Türkiye’de görülmeden önce her gün 500 aileye yardım yaptıklarını, bugünden itibaren 60 bin vatandaşa günlük bin yardım yapacağını söyledi. Oysa Başkan Bozkurt; daha önceki paylaşımlarında yardım kampanyasıyla ilgili bir çalışmaları olmadığını kendi ağzından itiraf etmişti.

İki ilaç fısfısladı Türkiye’ye örnek oldu

Her belediyenin yaptığı rutin ilaçlama çalışması yapan Esenyurt Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyebilen Başkan Kemal Deniz Bozkurt, şimdi de yardımlar üzerinden tutarsız açıklamalarına devam ediyor. Daha önce yaptığı paylaşımlarda coronavirüsle ilgili herhangi bir yardım yapmadıklarını söylemesine rağmen, televizyonda gaza gelerek 60 bin vatandaşa günlük yardım yapacağını söyledi.

Makarna coronaya iyi geliyormuş!

Günlük bin olmak üzere 60 bin vatandaşa birer koli yardım yapacağını açıklayan başkanın, 60 günde bu sayıyı ancak tamamlayacağını unutmuş olduğu gözlenirken, ilk yardımı alanın iki ay beklemesi gerektiği gibi bir durum ortaya çıkmış oldu. Kolilerin içinde makarna, un, şeker gibi kuru erzakların bulunduğu göz önünde bulundurulursa ‘her gün makarna yiyin, kabronhidrat iyidir’ demeye getirilmesinin yanı sıra bir de bunun üzerinden tutarsız reklam çalışması yapması ilçede şok etkisi yarattı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa