SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ümraniye’de istinat duvarı çöktü

Ümraniye’de yapımı devam eden bir inşaatın duvarı çöktü. Çökme sonucu bazı araçlar inşaat çukuruna düştü.

Ümraniye’de istinat duvarı çöktü
Bu haber 30 Temmuz 2018 - 12:09 'de eklendi.

2 OTOMOBİL VE BİR KAMYON ÇUKURA YUVARLANDI 

Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi’ndeki Site Yolu Caddesi’nde devam eden inşaatın perde duvarı saat 09.30 sıralarında çöktü.

Duvarla birlikte inşaatın önündeki yolun bir kısmı da çökerken, yolda bulunan park halindeki 2 otomobil ve bir kamyon çukura yuvarlandı.

İnşaatın temeli için açılan çukurun yaklaşık 20 metre derinliğinde olduğu belirtildi.  Olay yerine gelen polis, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. İnşaat alanında çalışmalar sürüyor.

“ELEKTRİK PATLAMASIYLA BURASI GÖÇTÜ” 

İnşaatta çalışan bir işçi, “Sabah geldiğimde  buraya araba koymamaları konusunda uyardım. Yasak olan bir bölgemiz zaten. Biz yazıhaneye giderken ‘bam’ diye bir ses geldi. Elektrik patlamasıyla burası göçtü. Yani elektrik patladı, sonra burası göçtü. Şu anda 3 araç gözüküyor. Kaç araç olup olmadığını şu anda bilemiyoruz. Herhangi bir can kaybı yok” dedi.

DHA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa