SON DAKİKA

Haber Ekspress

Umut Bebeğe Umut Ol

Umut Bebeğe Umut Ol
Bu haber 18 Ağustos 2020 - 1:15 'de eklendi.

Umut bebek 2 ayllikken hastanede tedavi altına alındı 3 ayllikken de smatip1 teşhisi konuldu. Yaklaşık 6 aydır yoğun bakımda umut devletin verdiği spinraza ilacını 15 güne bir alması gerekirken 5. ayinda bir doz alabildi.

Umut bebek 2 ayllikken hastanede tedavi altına alındı 3 ayllikken de smatip1 teşhisi konuldu. Yaklaşık 6 aydır yoğun bakımda umut devletin verdiği spinraza ilacını 15 güne bir alması gerekirken 5. ayinda bir doz alabildi. çok kötü bir durum bu hastalık için bundan 2 hafta önce umutun boğazı delindi yani trakeostomi açıldı daha rahat nefes alıp verebilmesi için. Umut bebek hala yoğun bakımda ve tamamen iyileşmesi için Amerika’da bulunan 2.4 milyon dolarlık tedaviye ulaşması gerekiyor bunun için sizlerin BAĞIŞLARINA, desteklerine, kampanyanın büyümesi için paylasimlarina ihtiyacı var lütfen yardım eli uzatın.  bağış yapmak, raporumuzu görmek ve detaylı bilgi için @umut_bebek_yasasin Instagram sayfasına bakabilirsiniz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa