SON DAKİKA

Haber Ekspress

UMUTSUZLUĞUN ŞEHRİ ESENYURT!

Yerel seçimlerin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen İstanbul’un kanayan yarası olan Esenyurt, çok daha kötü günler yaşamaya başladı. Belediye yönetimindeki beceriksizlik her noktada kendini gösterirken, Kemal Deniz Bozkurt’un ‘Umudun Şehri Esenyurt’ sloganı hikayelerde kaldı!

UMUTSUZLUĞUN ŞEHRİ ESENYURT!
Bu haber 15 Haziran 2020 - 9:16 'de eklendi.

Bildiğinizden daha kötü

Esenyurt’un İstanbul’daki en yaşanmaz yeri olmasıyla beraber, en fazla rantın döndüğü ilçe olduğu iddialarıyla yola çıkarak seçimlerde halkı kandıran Başkan Kemal Deniz Bozkurt, yönetimdeki gösterdiği beceriksizlikle Esenyurt’u içinden çıkılmaz bir hale getirdi. Hizmet götürmesi gereken her noktada akıl almaz bir beceriksizlik sahneleyen Başkan Bozkurt’u seçenler, seçimlerin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen bin pişman oldu.

Bu kadar mı olur?

Her gün saçma sapan bir hatayla gündeme gelen Esenyurt Belediyesi’nin, belediye hizmetlerinin halka götürülmesi konusunda işbilmezliği akıllara durgunluk veriyor. Yolu olmayan mahalleler, suları patlayan sokaklar, bakımsızlıktan girilemeyen parklar, ekonomik nedenler gösterilerek kısıtlamaya gidilen bütçe ve buna rağmen ortaya saçılan paralar akıllara durgunluk veriyor.

Her noktası becerisizlik kokuyor!

Kemal Deniz Bozkurt’un başkan olduğu günlerden sonra, belediye hizmetlerinde oluşan zafiyet vatandaşları çileden çıkartırken, rantın boyutları akıllara durgunluk verdiği iddialarını ortaya atarak halkın oylarını alan Başkan Bozkurt’un gerçekleştirdiği ihalelerde yaşanan usülsüzlükler akılları karıştırıyor. ‘Çalsın ama hizmet etsin’ algısında olan vatandaşların görev başına getirdiği yöneticilerin, hizmet konusunda zayıf kalmasına rağmen başka konularda çok mahir olmasına karşı söylenecek bir söz yok!

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa