SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ünlü güzellik uzmanı Alina Abrosimova doğum gününü kutladı

Ünlü güzellik uzmanı Alina Abrosimova doğum gününü kutladı
Bu haber 01 Kasım 2021 - 10:25 'de eklendi.

Kutlanan doğum günü partisinde Alina Abrosimova  güzelliğiyle göz kamaştırdı…

Birçok ünlünün güzelliklerine ufak dokunuşlar katan ve son zamanlarda ödül törenlerinin değişmezi olan Alina Abrosimova, geçtiğimiz günlerde doğum gününü muhteşem bir eğlenceyle kutladı. Dostları sürprizleri ile Abrosimova’yı yalnız bırakmadı.

Nail Lash & Brow Bar’ın başarılı ve güzel işletmecisi Alina Abrosimova’nın gerçekleşen doğum günü davetine iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Oldukça coşkulu geçen kutlamada Alina Abrosimova pastayı birçok ünlü isimle beraber beraber kesti.

Farklı tasarımıyla tanınan güzellik uzmanı Alina Abrosimova, Nail Lash & Brow Bar’da kaş, kirpik ve tırnak bakımında modern yöntemleri kullanarak, cilt bakım, bölgesel zayıflama vb. uygulamaları da deneyimli ekibiyle birlikte kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmakta. Müşterileri arasında cemiyet ve sanat dünyasından birçok isim bulunmakta.

Alina Abrosimova, 1 Kasım Pazartesi gerçekleşecek olan bir törende ödül alacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa