SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ünlülerin Moda Kumaşçı Cafer Andıç’a bir ödül de Altın Zirve Ödüllerinden geldi.

Ünlülerin Moda Kumaşçı Cafer Andıç’a bir ödül de Altın Zirve Ödüllerinden geldi.
Bu haber 14 Ağustos 2020 - 0:01 'de eklendi.

İş ve Ekonomi Dünyasının birbirinden iddialı markaları ve yılın en iyi sanatçıları “ALTIN ZİRVE ÖDÜLLERİ Gecesi’nde” taçlandırıldı. Yılın en iyileri, muhteşem bir geceyle bu yılın en prestijli ödülleri sahib’lerini buldu.

Cafer Andıç’a bu gece’de Yılın en iyi Ünlülerin Moda Kumaş’çısı ödülü verildi.Ödül töreni Sudatur isimli boğazın en büyük 3 katlı teknesinde bebek’ten kalkarak Boğazın ortasında yapıldı.

Gece iş,cemiyet,sanat camiasının ünlü isimlerinin katılımıyla çok renkli geçti.Teknede ödüller öncesi 3 ayrı modacınında ürünleri mankenler eşliğinde defileyle sergilendi.
Yurt dışına açıldı.

Ünlü kumaşçı Cafer Andıç birçok ünlüye kumaş ve moda tasarımları konusunda destek veriyor… Nişantaşı’ndaki mekânında birçok ünlü ismi ağırlayan Cafer Andıç; yurt dışında da Fransa ve İtalya başta olmak üzere Rusya; Dubai; Kuveyt; Yunanistan; Bulgaristan; Romanya; Arnavutluk; Sırbistan; Hırvatistan gibi ülkelerle çalışıyor….
Modaya da el atan ve birçok defilede yer alan sevilen sosyete kumaşçısı Cafer Andıç; perakende olarak da Sarıyer; Arnavutköy ve Tuzla’da hizmet veriyor…
Cafer Andıç’ın birçok ödülü bulunuyor….

CAFER ANDIÇ KUMAŞÇI CAFER, 28.05.2018 tarihinde bir Şahıs Firması olarak kurulmuş olup İstanbul Ticaret Odası’na bağlı olarak faliyet göstermektedir. Firma Kumaş Meslek Grubu Ana Kategorisinde, Belirli Bir Mala Tahsis Edilmiş Mağazalarda Kumaş Perakende Ticareti (Manifatura Ürünleri Dâhil) Nace Kodu Sektöründe yer almaktadır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa