SON DAKİKA

Haber Ekspress

VAR OLSUN BÖYLE GÜZEL KOMŞULAR

Beylikdüzü Komşuları Platformu üyeleri, ihtiyaç sahibi yüzlerce vatandaşa erzak yardımında bulundu.

VAR OLSUN BÖYLE GÜZEL KOMŞULAR
Bu haber 15 Nisan 2020 - 17:36 'de eklendi.

SOSYAL MEDYADA KURDUKLARI GRUBU GERÇEK HAYATA TAŞIDILAR

Osman Tezemir’in Facebook’ta kurduğu ‘Beylikdüzü Komşuları’ adlı grubun üyeleri, önce kahvaltı organizasyonda bir araya gelerek bu birlikteliği sanal alemden gerçek hayata taşıdılar, ardından da Beylikdüzü Komşuları Platformunu kurarak birbirinden önemli sosyal sorumluluk projelerine imza attılar.

ÇOCUKLARI MUTLU ETTİLER… KEDİLERİ SEVİNDİRDİLER…

Platform üyeleri; Van’da belirledikleri 500 civarında ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencisine mont ve bot yardımında bulunmuş, minik öğrencileri mutlu etmişlerdi. Sokak hayvanlarını da unutmayan yardımseverler, yaptıkları 75 adet kedi evini Lal Hayvanları Koruma Derneği’ne teslim etmişlerdi. Bunlar gibi pek çok sosyal projeye imza atan Platform üyeleri, koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntı yaşayan ailelere de yardım elini uzattı.

YÜZLERCE AİLEYE KUMANYA YARDIMI

Kendilerine ulaşan yüzlerce aileye erzak yardımında bulunan ve bulunmaya devam eden Beylikdüzü Komşuları Platformu herkesin takdirini kazanırken, grubun üye sayısı da hızla artmaya devam ediyor.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa