SON DAKİKA

Haber Ekspress

VATAN PARTİLİLER GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Teşkilatı üyeleri, sokak sokak dolaşarak Andımız’ın yazılı olduğu metni vatandaşlara ve esnafa dağıtıyor.

VATAN PARTİLİLER GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR
Bu haber 07 Kasım 2018 - 7:28 'de eklendi.

VATAN PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE TEŞKİLATI ‘ANDIMIZ’ KAMPANYASI YÜRÜTÜYOR

Danıştay’ın Andımız ile ilgili olumlu kararı sonrası başlatılan ve 29 Ekim’le hızlanan süreçte Vatan Partisi’nin başlattığı kampanya hızla yayıldı.

Partililer; esnaflara dağıttıkları Andımız’ın yazılı olduğu metni işyerlerine asmalarını öneriyor. Vatan Partisi’nin bu kampanyasına esnaflar da büyük ilgi gösteriyor.

Özellikle MHP, CHP ve AK Parti tabanında ciddi bir vatansever kitleye ulaşan kampanyanın 10 Kasım’da zirveye çıkması bekleniyor.

BİNAYA DA ASTILAR

Partililer, Andımız’ın yazılı olduğu büyük bir pankartı ilçe merkezinin bulunduğu Ekol Center İş Merkezi’ne asarak, bu konudaki hassasiyetlerini bir kez daha gösterdiler, gönülleri fethettiler.

Haber: Erol ÖZTÜRK

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa