SON DAKİKA

Haber Ekspress

Vatan Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı’ndan Açıklama

Esenyurt Belediyesi tarafından HDP ilçe binasında yapılan dezenfektan çalışmasında ortaya çıkan skandal görüntüler sonrası Vatan Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı, basın açıklaması yaptı.

Vatan Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı’ndan Açıklama
Bu haber 25 Ocak 2021 - 17:12 'de eklendi.

Vatan Partisi İlçe Başkanı Nursel Işıksoy imzasıyla yapılan basın açıklamasının tam metni: 

Değerli Esenyurtlular, Değerli Basın Mensupları,

Bilindiği gibi önceki gün HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı’na yapılan polis baskınında skandal görüntüler ortaya çıktı.

Bu görüntülere bakarak HDP için Türkiye’nin partisi diyebilmenin imkansızlığına bir kez daha tanık olduk. Bu skandal görüntüler, Vatan Partisi’nin ‘HDP Kapatılsın’ kampanyası ve Yargıtay Başsavcılığı’na yaptığı başvurunun ne kadar doğru olduğunu kanıtlamıştır.

Bu görüntülere göre HDP’nin meşru bir siyasi parti olmadığı, Terör örgütü PKK’nın Esenyurt şubesi olduğu şüpheye yer bırakmayacak şekilde ortaya çıktı. Diyarbakır Anneleri‘nin verdiği mücadelenin haklılığı da yine bu skandal görüntülerle anlaşılmış oldu.

Buradan muhalefet partilerine sesleniyoruz; Vakit geçirmeden HDP ile olan bütün açık ya da gizli ilişkilerinizi bitiriniz. Sözde ‘millet ittifakı’ adı altında ABD’nin “kara gücüm” dediği bir terör örgütü ile kurulan ortaklığın size, milletimize ve bölgemize yarar yerine zarar getireceği bugün artık daha net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Bugünden tezi yok, HDP ile bütün ilişkilerinizi bitirdiğinizi ilan ediniz.

Mecliste grubu bulunan partilere de, vakit geçirmeden hazırlıklarını tamamlayarak, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na, HDP’nin kapatılması başvurusunu yapmalarını öneriyoruz. Yoksa bu vebalden kurtulabilmeleri ve Milletimize hesap verebilmeleri mümkün değildir.
Terör örgütleri PKK ve FETÖ’nün kökü, kırlardan ve şehirlerden kazınmadan güzel günlere ulaşılabilmesi imkansızdır.

Vatan Partisi olarak, Teröre sıfır tolerans, Üretim Devrimi, Mavi Vatan ve Komşularla İşbirliği politikalarımızın sonuna kadar devam edeceğini buradan bir kez daha ilan ediyor, Bütün Milletimizi sevgi ve saygıyla selamlıyoruz.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa