SON DAKİKA

Haber Ekspress

Yapının oscarları sahiplerini buldu

Yapının oscarları sahiplerini buldu
Bu haber 02 Ocak 2021 - 1:39 'de eklendi.

Yapı sektöründeki en iyi ürünlerin seçildiği ‘’Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’’ sahiplerini buldu. ‘’Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri Zemin/Duvar Kategori Ödülü’’ Bien’in oldu. Sektöre inovatif çözümler üreten, ileri teknolojiyi doğallıkla sentezleyen Bien bu ödüle ‘’HYPNOS’’ duvar ve zemin karo koleksiyonu ile layık görüldü

Bu yıl 28’incisi düzenlenen Türk yapı sektörünün en önemli ödüllerinden ‘’Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri Zemin/Duvar Kategori Ödülü’’ yenilikçi ve zengin ürün portföyü, iddialı tasarımlarıyla varlığını sürdüren Bien’in oldu.

1991’den bu yana Yapı-Endüstri Merkezi’nin düzenlediği yarışma 2020 yılında Yapı Kataloğu çatısının altında düzenlenmeye başladı. Yapı malzemesi alanındaki ödüller, kişi ve kurumlara veriliyor.

Türk yapı sektöründe faaliyet gösteren tüm yapı malzeme üreticisi firmaların katıldığı ‘’Altın Çekül’’de malzemenin öncelikle “yapı”da fiziken yer alması ve uygulanarak yapıya katkı sağlaması aranıyor. Seçilen ürünlerin üretim, uygulama, kullanım süreçlerinde akılcılık ve enerji tasarrufu sağlamaları, çevreye, sağlığa zararlı bir yönlerinin olmaması, üretimde yerli kaynakların kullanılması gibi kriterler de göz önünde bulunduruluyor.

SEÇİCİ KURULDA KONUNUN UZMANI BİRÇOK DEĞERLİ İSİM VAR

Yarışmanın Jürisi’nde Oya Akman, Avi Alkaş, Zafer Baysal, Ece Ceylan Baba, Sibel Dalokay Boze, Paolo Debiaggi, Nida DeBusk, Kurtul Erkmen, Ayşe Hasol Erktin,  Massimo Guerini, Gordon Guillaumier, gibi sektörün öne gelen isimler değerlendirmede bulundu.

Tasarımlarında doğadan ilham alarak, doğal objeleri vurgulayan Bien yarışmaya başvurduğu  ‘’Hypnos’’ duvar ve zemin karo koleksiyonu ile ödüle layık görüldü. 60x120cm ebadı, iddialı görünümü ile zeminlerde ve duvarlarda kullanıma imkan tanıyan Hypnos koleksiyonu, üzerindeki baskın renk geçişleriyle mermerin gücünü mekanlara yansıtıyor.

2020 YILI JÜRİ ÜYELERİ

Oya Akman, Avi Alkaş, Zafer Baysal, Ece Ceylan Baba, Sibel Dalokay Boze, Paolo Debiaggi, Nida DeBusk, Kurtul Erkmen, Ayşe Hasol Erktin, Duygu Erten, Massimo Guerini, Gordon Guillaumier, Gülçin İpek, Cem Kafadar, Deniz Karabacak, Ebru Ünver Karaer, Gökhan Karakuş, Mine Korzay, Tayfun Küçükoğlu, M. Pınar Mengüç, Francesca Schepis, Hasan Şener, Leyla Şener, Leyla Tanaçan, Çiğdem Tekin, Onur Yücealp.

BİEN HAKKINDA

Ercan Şirketler Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Bien, Türkiye ve dünyada yapı sektörünün önemli oyuncularındandır. Tasarımdaki öncü kimliğiyle de dikkatleri çeken Bien, sergilediği çevreci yaklaşımı ve doğaya saygılı tavrıyla öne çıkan bir markadır.

BİEN SERAMİK

Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi; enerji, turizm, sigorta ve yapı malzemeleri sektörlerinde faaliyet gösteren Ercan Şirketler Topluluğu’nun kuruluşudur. Üre­ti­mini Bi­le­cik ve Bo­zü­yü­k’­teki fab­ri­ka­la­rın­da ya­pan Bien Seramik, yur­t i­çin­de 130’u aş­kın yet­ki­li sa­tı­cı­sı, 3.500’ü aş­kın sa­tış nok­ta­sıy­la pa­zardaki ye­ri­ni al­mak­ta­dır. Üretiminin yüz­de 35’ini yurt dı­şın­daki 70’e yakın ül­ke­ye ih­raç eden Bien Seramik, bir dünya markasıdır. Dünyaca ödüllü tasarımları ve 100’ü aşkın ürün koleksiyonuyla yılda 45 milyon m2 üretim kapasitesine sahiptir. 6 kıtada 70’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştirirken, tüm üretimini TS EN 14411 ve TSE YILDIZ/ÇİFT YILDIZ belgelendirmesi ile, Türk standartlarına uygun olarak üretmektedir. Bien Seramik, aynı zamanda Entegre Yönetim Sistemini kurarak ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2008 ve ISO 27001:2013 sertifikalarını almıştır. Ayrıca Gümrük işlemlerinin kolaylaştırılması yönetmeliği kapsamında ’Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü’’ (Authorised Economic Operator) sertifikasını almaya hak kazanmıştırEn yeni teknolojilerle üretim yapan Bien Seramik, Türkiye’de Dijital Teknoloji ile üretilen duvar karolarının ve 20 mm’lik Teknik Porselen karoların da ilk üreticisi olmuştur.

BİEN BANYO

Bien Banyo Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; enerji, turizm, sigorta ve yapı malzemeleri sektörlerinde faaliyet gösteren Ercan Şirketler Topluluğu’nun kuruluşudur. Her kategoriye ayrı ayrı odaklanma kararı alan Bien, 2011 yılında seramik sağlık gereçleri (SSG) alanında da yatırımlar gerçekleştirmiştir. 2017 yılında Bien Banyo Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi kurmuştur. Ürün yelpazesinde uzmanlaşmayı ve kapasite artışını öne çıkaran Bien Banyo Ürünleri, Ocak 2018 itibariyle de satış ve pazarlama faaliyetlerine başlamıştır. Yaptığı yeni yatırımlarla 1 milyon vitrifiye üretim kapasitesi ve armatür üretim tesisleriyle üretiminde son teknolojik yenilikleri kullanan Bien Banyo, geniş bir ürün yelpazesiyle faaliyette bulunmaktadır. Bien Banyo’nun ürün yelpazesinde ıslak mekanlara yönelik ürünler, seramik sağlık gereçleri, armatürler, gömme rezervuar ve banyo aksesuarları yer almaktadır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa