SON DAKİKA

Haber Ekspress

Yerel mutfak ile dünya mutfağı bir araya geliyor

Yerel mutfak ile dünya mutfağı bir araya geliyor
Bu haber 26 Haziran 2019 - 15:15 'de eklendi.

Ataşehir Water Garden, Yalı Ataköy, Vadistanbul, Gaziantep İconova, Küçükyalı Hilltown ve Şubat ayında açtığı ilk yurtdışı restoranı Erbil ile büyümeye devam eden dünyaca ünlü gıda markası HuQQabaz, zincirinin yeni halkasını Büyükçekmece’de açtı. HuQQabaz Operasyon Müdürü Ömer Faruk Bozkaya, firmanın ilkelerini, misyonunu ve vizyonunu anlatarak, yerel lezzetlerin dünya mutfağı ile bir araya getirerek farklı bir lezzet kombini oluşturduklarını söyledi.

HuQQabaz Operasyon Müdürü Ömer Faruk Bozkaya, Büyükçekmece’nin lokasyon olarak önemine değinirken Eser Otel’in gibi bir çekim merkezinin karşısında açtıkları restoranın ilçeye artı değerler katacağını ifade etti. Bozkaya, HuQQabaz menüsunun zengin içerikli olduğuna da değinirken, personel eğitimlerinden mutfak kültürüne hakimiyete kadar pek çok konuya da hassasiyet gösterdiklerini belirtti.

HuQQabaz markasını tanıyabilir miyiz?

Atasay Holding’in 80 yıllık basarılarla dolu ticari birikimin üyesi Q F&B Grup, yeme-içme sektöründeki ilk markası Huqqa ile 2013 yılında faaliyete basladı. Ardından The Market Bosphorus ve Qurabiye’yi kurarak bu sektördeki varlıgını gelistirdi. Gıda sektöründeki faaliyetlerimizden aldıgımız başarılı sonuçlar ve gördügümüz potansiyel bizi gün geçtikte daha çok heyecanlandırdı. Zamanla elde ettigimiz deneyim, yaptıgımız arastırmalara güçlü ekibimizin derin bilgi ve deneyimi de eklenince gastronomi sektörü bizim için daha da önemli hale geldi.

HuQQabaz ise Fast Casual konseptinin Türkiye’deki temsilcisi olarak;  misafirlerine kaliteli zaman geçirecekleri her anın keyfini çıkaracakları, küçük sürprizlerle günlerine renk katacakları, lokal tatları yeni deneyimlerle keşfedecekleri bir deneyim sunuyor.

HuQQabaz’da bar bölümü sıcak ve soğuk içecekleri misafirlerin göz önünde sunumunu sağlayan bir tasarıma sahip.

Qahvaltı, YeşilliQ, TavuQçu, MaQarna, ManQal, ShishQebab, QöfteBurger, GevreQ, QTatlı ve H2Q ile birlikte toplam bir çok alt markayla hizmet veren HuQQabaz, Ataşehir Water Garden, Yalı Ataköy, Vadistanbul, Gaziantep İconova, Küçükyalı Hilltown ve Şubat ayında açtığı ilk yurtdışı restoranı Erbil ile çok hızlı büyüdü: Yeni restoranımız  Büyükçekmece Eser Otel altında açıldı ve şubemiz değerli misafirlerimize hizmet vermeye başladı.

HuQQabaz olarak başta Büyükçekmece olmak üzere bölgeye neler vaad ediyorsunuz? İnsanlar neden HuQQabaz markasını tercih etmeli?

Huqqabaz ; ürün çeşitliliği  günün her saati herkese hitap eden bir mekan..
Hafta sonu geniş aile kahvaltıları; öğlen iş yemekleri; öğleden sonra kadınların çay saati buluşmaları, akşam yemekleri, özel kutlamalar ve  maç yayınları ile günün her saati herkesin kendisini evinde hissedebileceği buluşma noktası. Biz HuQQabaz olarak Büyükçekmece’nin sosyal hayatına pozitif değişimler yaratacağımıza inanıyoruz.

HuQQabaz nasıl bir mutfak çeşitliliğine  sahiptir? Menünüzde neler var?

HuQQabaz olarak; “sokak lezzetleri” mottosuyla yola çıktık.. Yerel mutfağımızla dünya lezzetlerini bir araya getiriyoruz. Günün her saatine uygun menümüzdee hamburger, makarna, et çeşitleri, çocuk menüsü, sıcak – soğuk içecekler, özellikle alkolsüz kokteyller ve nargile çeşitleri yer alıyor

İşletme olarak kendinize bölgesel ve genel olarak koyduğunuz hedefler nelerdir?

Personel eğitimlerine çok önem veriyoruz; bir kahve bile içen misafirin aldığı hizmetten memnun kalması bizim için çok önemli. Hızla büyümemizdeki ana  etken; gelen misafirin memnuniyeti ve sonrasındaki  sürekliliği, tüm Türkiye ve Dünya’da bizi yeni HuQQabaz’lar için heyecanlandırıyor.

Dünya çapında bir marka olarak neden Büyükçekmece ve Eser Otel’i tercih ettiniz?

Huqqabaz; orta vadede hem yurtiçinde hem de yurtdışında hızla büyüyor. İlk yurtdışı şubemizi Şubat ayında Irak Erbil açtık; 2. Yurtdışı şubemiz Eylül ayında Almanya Mannheim’da, 3. Şubemiz Ekim ayında Kuwait’te 4. Şubemiz Kasım ayında Irak Bağdat’ta açılacak.
HuQQabaz olarak; restoranlarımızın lokasyonunu belirlerken bölgenin “en iyi noktasında” olmayı hedefliyoruz. O bölgenin en iyi AVM’si, en iyi caddesi gibi. Eser Otel; Büytükçekmece’nin çekim merkezi konumunda olmasından dolayı HuQQabaz Büyükçekmece’de başka bir yerde olmayı düşünemezdik.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa