SON DAKİKA

Haber Ekspress

Yılmaz Morgül gözlerini bantladı… “Çocuk gelinlere hayır, Pedofili’ye hayır”

Yılmaz Morgül gözlerini bantladı… “Çocuk gelinlere hayır, Pedofili’ye hayır”
Bu haber 23 Aralık 2020 - 22:11 'de eklendi.

Altın Zirve Ödül Töreni Profilo Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tuğba Özay ve Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumunu üstlendiği törende, sanat dünyasının ünlü isimleri ödüllerini aldı…

Geceye gözlerini siyah bir kumaşla kapatarak katılan Yılmaz Morgül, “Çocuklarımız bizim için önemli, Türkiye’de son zamanlarda çocuk gelin, çocuk istismarı gerçeği var ve gün geçtikçe bu iğrenç hadiseler çoğalıyor, çocuk gelinlere hayır, pedofili’ye hayır dedi.

Gece de Survivor’a katılmayı kabul ettiğini de anlatan Yılmaz Morgül “Acun Ilıcalı beni 3 kere toplantıya çağırdı, ben kendine katılmayacağımı söyledim ama Acun bey katılmam için birçok çocuk ve kadın derneğine yüksek miktarda bağışlar yaptı, ben de yarışmaya katılmayı kabul ettim” dedi.

Profilo Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Altın Zirve Ödül Töreni’ne birbirinden ünlü isimler katıldı. O isimlerden biri de Yılmaz Morgül oldu. Yılmaz Morgül geceye Pelin Suade ve Cefer Andıç ile beraber katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa