SON DAKİKA

Haber Ekspress

YOK DAHA NELER! BURADA PARK OLUR MU?

YOK DAHA NELER! BURADA PARK OLUR MU?
Bu haber 18 Ağustos 2021 - 19:20 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi, kentin dört bir yanına yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. İlçede çalışmaları eş zamanlı olarak devam eden 19 parka 3 yeni parkın daha eklendiğinin müjdesini veren Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Kentimize tasarım yönünden fark yaratacak birbirinden farklı donanım ve fonksiyonları içinde bulunduran 22 yeni park daha kazandırıyoruz. ‘Burada park olur mu?’ denen her yerde park yapmaya devam ediyoruz ve yakında komşularımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Daha yeşil ve daha yaşanabilir Beylikdüzü için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, kentin dört bir yanına yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. İlçede çalışmaları eş zamanlı olarak devam eden 19 parka 3 yeni parkın daha eklendiğinin müjdesini veren Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıldönümünde 23 parkımızı çocuklarımıza armağan etmiştik. Şimdi ise kentimize tasarım yönünden fark yaratacak, birbirinden farklı donanım ve fonksiyonları içinde bulunduran 22 yeni park daha kazandırıyoruz. ‘Burada park olur mu?’ denen her yerde park yapmaya devam ediyoruz ve yakında komşularımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

default

22 YENİ PARK YAPILIYOR

Çocukların güvenle koşup oynayacakları, yetişkinlerin ise keyifli vakit geçirecekleri park alanlarından 4 tanesinde ise çalışmalar İBB iş birliğiyle yürütülüyor. Parkların içerisinde; çocuk oyun alanları, amfiler, temalı bahçeler, etkinlik alanları, engelsiz oyun alanı, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, spor alanları, oturma ve dinlenme alanları tasarlanıyor. Adnan Kahveci Mahallesi’nde 6, Yakuplu Mahallesi’nde 5, Kavaklı Mahallesi’nde 4, Marmara Mahallesi’nde 3, Sahil, Barış, Büyükşehir ve Dereağzı Mahalleleri’nde ise birer adet olmak üzere yenilikçi ve modern tasarımıyla dikkat çekecek toplam yirmi iki yeni park alanı yakın zamanda Beylikdüzü’nde hayat bulacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa