SON DAKİKA

Haber Ekspress

Catweb Reklam Ajansı İngiltere’den Sonra Artık Türkiye’de

Catweb Reklam Ajansı İngiltere’den Sonra Artık Türkiye’de
Bu haber 18 Mayıs 2020 - 10:00 'de eklendi.

9 ülkede hizmet veren Catweb Reklam Ajansı: “Tasarım bizim işimiz”

Tüm dünyada ve ülkemizde Koronavirüs salgını devam ederken teknoloji,medya, dijital medya sektöründe de yapılan yenilikler ile hizmet üretmeye devam ediliyor. Bunlardan biri de hiç şüphesiz Reklam Ajansı olmasıda büyük ölçüde önem taşımaktadır.

Türkiye, İngiltere, Bulgaristan, Rusya, Almanya, İtalya, İspanya, Fransa, ABD gibi 9 ülkede hizmet verenCatwebReklam Ajansı yaptıkları çalışmalar ile adını duyurmaya devam ediyor.

Son bir yılda 64 logo, 82 web sitesi, bunların yanında kartvizit,broşür,menü, katalog tasarımı vb. her türlü hizmeti de başarıyla yerine getiriyor. İngiltere’den sonra artık Türkiye’de de matbaa sektörüne baskı olarakta giren CatwebReklam Ajansı web sitesi tasarımı ile de ajanslara bayilikte verebilmektedir.

www.catweb.net

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa