SON DAKİKA

Haber Ekspress

Psk. Danışman Nurgül Demir online danışmanlık hizmeti vermeye başladı

Psk. Danışman Nurgül Demir online danışmanlık hizmeti vermeye başladı
Bu haber 25 Eylül 2021 - 16:16 'de eklendi.

Uşak Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık(PDR) bölümünü başarıyla tamamlayan Psikolojik Danışman Nurgül Demir, online danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Birçok kurum ve uzmanlardan da çeşitli eğitimler alan Demir, günümüzde yaşanan sosyal, ekonomik, ruhsal sorunlar olmak üzere birçok konuda psikolojik destek almak isteyenlere danışmanlık yapıyor.

Siz de aile içi sorunlar ve ebeveyn sorunları yaşıyorsanız, iş hayatınızda sorunlarla karşı karşıya kalıyor ve baş edemiyorsanız ya da kendinizi yalnız hissediyorsanız, Psikolojik Danışman Nurgül Demir’den online danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Psk. Dan. Nurgül Demir’in vermiş olduğu danışmanlık hizmetlerinde benimsemiş olduğu Bilişsel Davranışçı Terapi ve Çözüm Odaklı Terapi gibi birçok ekol de yer alıyor.

Demir, danışmanlık hizmeti haricinde çeşitli eğitim kurumlarına seminerler de vermektedir. LGS,YKS ve KPSS gibi merkezi sınavlara hazırlanan öğrencilere ‘Sınav Kaygısı, Zaman Yönetimi, Verimli Ders Çalışma Yöntemleri’ gibi konularda seminerler vererek öğrencilerin sınava hazırlanma sürecini sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri için rehberlik hizmeti sağlamaktadır.

Online danışmanlık hizmeti almak için iletişim adresi:

@psk.dan.nurguldemirr

www.linkedin.com/in/nurg%C3%BCI-demir-81b5a122

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa