SON DAKİKA

Haber Ekspress

Reklamcı Alper Şen Bodrum’da mekân açılışına katıldı

Reklam dünyasına damga vuran firma müdürü ve social media marketing Alper Şen, geçtiğimiz günlerde ünlü bir mekanın açılışına katıldı…

Reklamcı Alper Şen Bodrum’da mekân açılışına katıldı
Bu haber 06 Ağustos 2023 - 21:12 'de eklendi.

Smartoutdoor firması ile ulusal ve yerel basınımızın değerli temsilcileri ile bir araya gelen ve bu özel mekanın açılışında konuşan Alper Şen, sosyal medyada birçok kişi tarafından merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer alıyor.

Alper Şen: “Ekranları başında ve sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edip izlemekte olan tüm dostlarımız için hep birlikte daha güzel işler ve Bodrum’a yenilikler getireceğiz biz bir aileyiz” dedi.

Alper şen: “Bodrum’daki reklam mecralarımızı yenileme ve değişime gidiyoruz, dijital etkileşimi artıran en önemli mecranın açıkhava olması ve sizlerin desteği ile daha güzel işler yapacağız. Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa