SON DAKİKA

Haber Ekspress

11 Eylül hakkında bildiklerinizi unutun ve okuyun!

11 Eylül hakkında bildiklerinizi unutun ve okuyun!
Bu haber 13 Eylül 2018 - 8:27 'de eklendi.
Naz Tuana DOĞDU

19 El Kaide üyesi tarafından 4 uçak kaçırıldı ve ikisi İkiz kulelere, biri PENTAGON’a ve biri de Pensilvanya’daki kırsal alana düştü. 3 bine yakın kişi öldü. Bunlar; olayla ilgili Amerikan hükümetinin açıkladığı veriler. 17 yıldır akılda soru işareti bırakan sorular ise şöyle:

– 12 Eylül 2001 sabahı, Pentagon’a çarpan uçağın karakutusu bulundu ancak Savunma Bakanı Donald Rumsfeld kokpitteki seslerin kurtarılamadığını söyledi. Düşen bir uçağın karakutusundan ses elde edilememesi son 40 yılda ilk kez bu olayda yaşandı???

– Yapsatçı Larry Silverstein Dünya Ticaret Merkezi yıkılmadan sadece 6 ay önce alanı 3.2 milyar dolara 99 yıllığına kiraladı, 3.5 milyar dolarlık sigorta poliçesi yaptı?

– 20 bin çalışandan sadece 7-8 bin insanın o gün işte olması ölü sayısının daha az olmasını sağladı?

– Bir diğer tartışma konusu ise CNN, ABC ve FOX’un o sırada hemen canlı yayında kuleleri görüntülemesi?

– Binanın uçak çarpmasından yıkılmadığı, saldırıdan önce de bazı katlardan dumanlar yükseldiği, binaya Amerikan hükümeti tarafından patlayıcılar yerleştirildiği. Bina yatay yıkılması gerekirken, dikey yıkıldı ve etrafındaki binalara zarar vermedi. Binanın temizlik görevlisi William Rodrigez’in açıklamaları şu yöndeydi: “11 Eylül saldırıları Amerika’nın Irak’a girmesini haklı göstermek için yapıldı. Saldırının Müslümanlara atılmaya çalışılmasına dayanamıyorum. Daha uçaklar binalara çarpmadan içerde patlamalar oldu” dedi. Onlarca görgü tanıdığı ve video görüntüleri bunu doğruladı?

Daha onlarca böyle şaibeli durum var.

11 Eylül’ün Amerikan hükümeti tarafından göz yumulduğuna ve anlatılanların dışında gerçekleştiğine dair bol kanıtlı bir yazı okumuştum fakat bulamadım. Bulduğumda ne zaman olursa olsun buradan paylaşacağım.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa