SON DAKİKA

Haber Ekspress

12 yaşında 13 yaşında sevişmeyi biliyor!

12 yaşında 13 yaşında sevişmeyi biliyor!
Bu haber 24 Mayıs 2018 - 16:59 'de eklendi.
Barış Çelik
Evet başlıktan da anladığınız gibi konu cinsel istismar yasası. Benim de olduğu gibi bir çoğumuzun kafası karışık, her zaman olduğu gibi ikiye bölündük. Malum yeni Türkiye’nin ruh hali. Günlerce konuşuluyor, tartışılıyor, sonuç arpa boyu yol alamadık. Allah’tan Cumhurbaşkanımız olaya dahil oldu da somut bir adım atma şansı yakaladık. Yoksa havanda su dövmeye devam edecektik. Konu aslında ülkemizin kanayan en büyük yarasıdır. Küçük gelinler bir çok örümcek kafalı insanlar için. Bu normal olarak kabuk edilse de bizce de Türk ceza konununda da suç ve yasak olan bir durumdur. Lakin insanları etkilemek adına hükümet yanlısı TV’lerde her gün yapılan bu konudaki mağdur insanların görüntüleri ve konuşmaları da insanları etkilemekte hayli rol üstlenmiştir. İnsanlara bunun basit bir olaymış gibi aktarılması insanların da akıntıya kapılması olayı sidik yarışına çevirdi. Şu an insanlar konunun özünden sapıp sen ben haklıyım hayır ben haklıyım moduna geçti. Bir taraf ne var canım bunda küçük yaşta evlenmişler Çocuğu olmuş çocuklar madur oluyor. Hatta işi öyle bir noktaya getirdilerki tv ye çıksa sanat yapıyor evlenince sorun oluyor diyen insanlarda yok değil sorsan oda karşı küçük yaşta evliliğe ama Konunu bilmiyorlar efendim bir kez yapmışlar hata çocuklar madur oluyor demiyor hiç yav peki bunlar 12 yaşında 13 yaşında sevişmeyi biliyor çocuk yapmayı biliyor yasaları bilmiyor…!
Sevgili okurlar yasaları bilmiyor mazeret olamaz olmamalı da. ozaman her suça bir mazeret bulunur her suçlunun bir madur ailesi de bulunur bunu herkesi anlayacağı bir örneklerde açmak istiyorum mesala ben ve Benim gibi düşünen ve kanun da bunun suç olduğunu bilmeyen 1000 kişi daha diyelim dünyadaki kötü insanları bulup öldürüyoruz kötü sonuçta insanlığa hizmet değilmi.! Yada hırsızları yakalayıp kolunu bacağını kesiyoruz ki kimsenin canını yakmasınlar devlet bizi yakalayıp içeri aldığında da bizim çocuklar var perişan olurlar bilmiyorduk bu kez affedin birdaha olmaz mantığı olurmu sizce ne olaka dediğinizi duyar gibiyim de yasaları istediğiniz yöne çeker sündürürseniz uzar gider yasalar herkes içindir eşittir eşit olmak zorundadır aksi halde adaleti sağlayamazsınız 4000 masum insanı kurtaralım derken içinde 100 tane de tecavüzcü aramıza katılırsa ya o tecavüzcü çıktıktan sonra senin kızına oğluna göz koyarsa bakma öyle olmaz diye birşey yok bu sapıklara kız erkek bebek farketmiyor artık 3 aylık bebeğe tecavüz eden sen 5 yaşında oğluna kızına mı bakmayacak bu mevzu derin arkadaşlar herkes 5 düşünüp bir söylesin. Konuyu AK Parti-CHP konusu yapmayı bırakıp ülkenin kanayan yarasına merhem olmaya baksın. Taraflar birleşip birlikte çözüm bulsun, zira Cumhurbaşkanımız da onu işaret etti…
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa