SON DAKİKA

Haber Ekspress

Adalet Bir Gün Herkese Lazım Olacak

Adalet Bir Gün Herkese Lazım Olacak
Bu haber 01 Temmuz 2020 - 20:21 'de eklendi.
Naz Tuana DOĞDU

Hukuku belirleyen ve uygulayan kimdir?

Hukuku kendi tekeline alıp muhalifler üzerinde sopa gibi kullanan kimdir?

Baskın egemen güçtür, siyasettir.

Hukuku tanımamakta ve kendi tekeline almakta ısrarcı bir yönetim karşısında hukuk için direnmek ve hukuka sahip çıkmak siyaset yapılmadan ve bu şimdilik egemen güce direnmeden nasıl olmalı?

Hukuku katledenler karşısında bir Hukukçu siyaset yapmak zorundadır.

FETÖ taktikleriyle çıkarılan yasayla barolar bölünecek, avukatlar fişlenecek, meslektaşların bir araya gelmesi engellenecek, avukatlar mecburiyetten iktidarın elindeki baroya kaydolmak zorunda kalacak çünkü “muhalif baro” olarak tanımlanacak diğer baroların önü kesilerek onlara her konuda zorluk çıkarılacak.

İktidar, kendi tekeline alamadığı her kurumu önce bölüyor, sonra içini boşaltarak kendi tekeline almaya çalışıyor. Tek devletten, tek bayraktan ibretlik bir şekilde çoklu baroya koşarak geçiş.

Selam olsun direnen barolara.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa