SON DAKİKA

Haber Ekspress

AHLAK YOKSUNU ZİHNİYETİN KİRLİ ELLERİ

Çocuklar, normal insani değerlere sahip ahlaklı insanlar için Allah’ın emaneti korunması, kollanması gereken masum varlıklardır, onlar birer melektir.

AHLAK YOKSUNU ZİHNİYETİN KİRLİ ELLERİ
Bu haber 25 Mayıs 2018 - 16:42 'de eklendi.
Mine Atak

Çocuklar, normal insani değerlere sahip ahlaklı insanlar için Allah’ın emaneti korunması, kollanması gereken masum varlıklardır, onlar birer melektir.

Çocuklar masumiyetin, saflığın, temizliğin sembolüdür.

Hiçbir çocuk, içinde sapıkça duygular taşıyan ahlaksızların kötü niyetini sezemez. Çünkü onların içinde bu iğrenç duyguların zerresi yoktur. Öyle masumlardır ki en ufak bir sevgi gösterisine inanıp, güvenirler. Nereden bilsinler ki babaları, dedeleri yaşındaki bu ahlaksız sapıkların bütün hayatlarını mahvedecek kadar vicdansız olduklarını.

Bir anne olarak masum yavrularımızın hayatları boyunca unutamayacakları, bedenlerinden ruhlarından silemeyecekleri bu zulmü yüreğimde hissediyorum.

Çünkü bir anneyim, diğer anneler gibi kollarımda ve yüreğimde Allah’ın emanetini, hediyesini büyütüyorum. Ve evlat sevgisinin ne büyük bir sevgi olduğunu biliyorum.

Kim bu ahlak yoksunu reziller, bizim yavrularımıza kirli ellerini sürebiliyor. Kim bu sapıklar ve nerden buldular bu hakkı da bizim gözümüzden sakındığımız evlatlarımızın hayatlarını karartıyorlar.

Ve siz bu zihniyete çanak tutan utanmazlar. Kendi evlatlarınızın başına gelse ne yapardınız.

Çocuk bunlar çocuk yahu.

Kadınların başına geldiğinde bir sürü bahane uydurdunuz bir sürü yakıştırma yaptınız. Yok gece geç saatte dışarı çıkmasaydı yok mini etek giymeseydi gibi saçma sapan bahaneler.

Şimdi nedir bahaneniz bir kereden bir şey olmaz mı? Yazıklar olsun.

Her gün çocuğum okuldan eve gelene kadar içim içime sığmıyor ve benim gibi bütün annelerinde durumu aynıdır. Bu pedofililer yüzünden bizler paranoyak mı olalım yani.

Artık öyle bir ruh haline büründük ki çocuklarımıza belki de sevgiyle yaklaşanlara bile şüpheyle bakıyoruz.

Böyle iğrençliği bedeninde ruhunda taşıyan çocuklarımızın hayat boyunca nasıl travmalar yaşayacağını hayal bile edemezsiniz. Hayatlarına uzanmış bu kirli ellerin izleriyle nasıl mutlu bir insan olabilirler. Bunun vebalini bu iğrençliğe göz yumanlar ve sessiz kalarak kabul edenler ömürleri boyunca çekeceklerdir.

Geleceğimiz olan çocuklarımızı kötü emelleri uğruna kimsenin harcamasına, yüzlerindeki masum gülümsemeyi elinden almasına ve kirli elleriyle hayatlarına dokunmalarına izin vermeyelim. Lütfen empati kurun bir düşünün Allah korusun sizin yavrunuzun başına gelse ne yapardınız? Anneler babalar başta olmak üzere hepimiz lütfen bu konuda duyarlı olalım. Çocuk istismarlığına sessiz kalmayalım. Ahlaksızların çocuklarımıza dokunmasına müsaade etmeyelim.

Seçimle başa gelenler, artık bu ahlaksızlığa dur demelisiniz. İktidarı, muhalefeti, vatandaşın sesi olmak hakkını korumak için seçilmiş olanlar. Görevlerinizin gereğini yapın. Göreviniz kurumları, sizden olanları korumak değil. Hiçbir ayrımcılık gözetmeden vatandaşın haklarını korumaktır.

Konu sizin partiden başka partiden, bizimkiler sizinkiler konusu değil. Söz konusu olan geleceğimiz, masum yavrularımız ve onların hayatları.

Eğer ki bu ahlaksızlar, bu ruh hastaları cezasız kalırsa gün gelir herkes kendi adaletini kendi sağlamaya kalkar. İşte o zaman da sizlerin o koltuklarda oturmanızın bir anlamı olmaz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa