SON DAKİKA

Haber Ekspress

Anketten Çıkan “Güzel” Sonuç

Anketten Çıkan “Güzel” Sonuç
Bu haber 25 Mayıs 2018 - 16:57 'de eklendi.
Savaş Atak

Çatalca Belediye Başkanı, bölgemizdeki yerel bir gazeteye demeç vermiş ve İlçe de yaptırdığı anketten bahsetmiş.

Yaptırdığı ankete göre, kendi Başkan Yardımcısı Erhan Güzel’i Çatalca Halkı, belediye başkanı olarak görmek istediğini söylemiş.

 

Mevcut Başkan bana göre kendisinden sonra bu İlçede belediye başkanı olmasını istediği kişiyi de bu şekilde işaret etmiştir.

Açıklamada anketle ilgili yüzdeler var. Ancak ben bu yüzdelere takılmıyorum.

 

Sonuçta Çatalca Halkı anketlerde, “ismi ankete yazılmamış olmasına rağmen” Erhan Güzel ismini telaffuz etmiş ise yaptığı özverili çalışmalarla ilçe halkının gözünde takdir kazanmış demektir.

 

Kim istemez ki Çatalca’da Belediye Başkanı olsun. Erhan Güzel’de, genç ve başarılı Başkan Yardımcısı olarak mutlaka böyle bir şeyi istiyordur diye düşünüyorum.

 

Çatalca Belediye Başkan Yardımcılarından bir diğer isimde Ufuk Akın, Sayın Akın’ın da ismi konuşuluyor. Ama öyle anketlerde filan değil eş dost sohbetlerinde kendisinin de bunu dillendirdiğini biliyorum.

 

Ancak bence bu ilçe Akın gibi birini Çatalca’da Belediye Başkanı olarak görmek istemez.

Bu halk samimi insanları sever.

Yalan söylemeyen, insanları çeşitli bahanelerle oyalamayan, insanları ayırmayan, halktan kaçmayan, kapısında vatandaşı saatlerce bekletmeyen, sabah erkenden işinin başına gelen, mesai kavramı olmadan özveriyle çalışan kişileri sever.

Ve bir ilçede hizmete talip olduysanız burada tanınırlık çok önemli.

 

Halk sizi gerçekten iyi tanıyorsa ve seviyorsa hata yapmak, eksikleri gözden kaçırmak gibi olasılıklarınız çok düşüktür.

Özellikle küçük ilçelerde hizmete talip olan kişiler halk ile kol kola yürümeli kendini halktan soyutlamamalıdır.

 

Mesela İstanbul’un diğer ilçelerine göre; Silivri, Çatalca, Büyükçekmece gibi İlçeler’de daha çok hemşericilik bilinci yerleşmiştir. Bu ilçeler’de neredeyse herkes birbirini iyi tanır.

 

Birinin cenazesine veya düğününe giden seçilmişler diğerininkine gitmezler ise kırgınlıklar ortaya çıkar.
Hal böyle iken seçilmişler için küçük ilçelerde işler biraz zordur.

 

İnsanlar sizden samimiyet bekler, yakınlık, ilgi- alaka ve tabiî ki adam gibi hizmet bekler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa