SON DAKİKA

Haber Ekspress

ATATÜRK DÜŞMANLARI VE FATMA ŞAHİN

ATATÜRK DÜŞMANLARI VE FATMA ŞAHİN
Bu haber 05 Mayıs 2021 - 12:35 'de eklendi.
Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, geçen hafta bir gazete de belediyeye alınan kitaplarla ile ilgili habere istinaden, Chp Gaziantep meclis üyesi Uğur Kalkanı Atatürk MÜZESİNE davet etti.
Haber de Gaziantep belediyesinin, kitap alımında, Atatürk karşıtı yazarların kitaplarından daha fazla alınırken Atatürk e ait NUTUK kitabın9dan bir tane alınması eleştiriliyordu. Buna istinaden Sayın Başkan Şahin erinmeden Atatürk Anı MÜZESİNE gidip bir video çekmiş Atatürk düşmanı olmadığını vurgulayarak Sayın Uğur Kalkanı bu müzeye davet ediyor.
Iyi de Sayın ŞAHİN yine yanlış bilgi veriyor. Çünkü 2013 yılında yapılan Atatürk Anı müzesini kendisi değil o dönemki belediye başkanı Sn. Asım Güzelbey yaptırdı. Söz konusu Gazi Kültür A.Ş genel müdürü H. Ibrahim Yakar ın bu göreve gelmez den önce Kanal 5 tv de şu an Büyükşehir Belediye Gençlik ve spor daire başkanı olan Zekeriye Efiloğlu ile harf devrimini eleştirdikleri program henüz hafızalardan silinmedi. Bu arada Gençlik ve spor daire başkanlığı görevine de yine sayın Şahin getirdi.
2016 yılında; Atatürk e hakaret ettiği için ceza alan yazar Mustafa Armağanı Ramazan etkinlikleri adı altında Gaziantep e siz getirdiniz. GAZİANTEPLI vatandaşlar protesto etmiş ve konuşmasını istememişlerdi. Bu görüntüler de hala internet de mevcut.
Gazikültur A.Ş. nin depolarında 30.000 e yakın kitap olduğu açıklandı. Bu kitaplar para ile satılıyor. Insanın aklının almadığı konu şu. Bu kadar kitap neden dağılmıyor da yenisi para verilip alınmak isteniyor ? Bu arada bunların Gaziantep tarihi ve kültürü ile alakalı olduğu biliniyor. Atatürk le alakalı kitap orada da yok yani…
Bu yasakcı ve Atatürk dusmanlarina hatırlatmak da yarar var.
Kitap yasağına da karşı çıkan da ATATÜRK  dür.
1932 yılında İngiltere de yayınlanan ” Bozkurt (Grey Volf) Mustafa Kemal ” isimli kitap gerçekleri yansıtmadığı için yurda sokulması yasaklanmış.
Kitabı yazan İngiliz subay Armstrong un Atatürk ü degısik savlar, gerçeklerden uzak ve bir film senaryosu şeklinde anlattığı için bu yasak getirilmiş.
Çankaya da bu konu kendisine anlatıldığında Atatürk kitabı getirtip ve orada okutturduktan sonra neden yasaklandığını sormuş. Kendisini küçük düşürdüğünü söylediklerinde ise
– Getirin kitapları, millet kitap okusun demiş.
Bu kadar hoşgörülü bir liderin kitapları yerine bu lidere dil uzatanların kitaplarını getirtiyorsaniz size tavsiyem
” Açmadığınız Atatürk müzesi ile değil, icraatlarınız ile övünün. “
Mesela önce sizi bu duruma düşürenleri bir kovun. Sonra onlara Atatürk anısına birer Nutuk hediye edin. Atatürk e hakaret edenlerin kitaplarını değil,  Atatürk  ün  kitaplarını sipariş edip dağıtın. O hakaret edenleri Ramazan etkinlerine degil, övündüğünüz Atatürk anı müzesine davet edin. Böylece milli mücadele savası veren bu milletin gözünde daha çok yücelirsiniz. Yoksa inanın çok komik oluyorsunuz….
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa