SON DAKİKA

Haber Ekspress

Bu alçak saldırı Türkiye’ye yapıldı…

Bu alçak saldırı Türkiye’ye yapıldı…
Bu haber 22 Nisan 2019 - 11:06 'de eklendi.
Naz Tuana DOĞDU

Topluma nefret tohumu eken tüm gazeteci kılıklı şaklabanlar ve siyasetçiler Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu saldırının azmettiricileridir. Bu provokasyonu organize edip katılanlar ölümden ve kandan beslenen zombilerdir. Kendi bekaları için gözlerini kırpmadan ülkeyi ateşe atabilecek kadar insanlıktan çıkmışlar.

Kemal Kılıçdaroğlu’na linç girişimi, Hulusi Akar’ın ” değerli arkadaşlar tepkinizi gösterdiniz,” açıklaması, Bahçeli’den “o adama yumruk attıracak kadar ne yaptın sen Kemal Kılıçdaroğlu?” açıklaması, yakın evi yakın diye bağıran histerik kadını, Kılıçdaroğlu’nun zırhlı araçla evden çıkarılması, CHP’lileri şehit cenazelerinde protokole almayın diyen Soylu’nun olayın takipçisi olacağını söylemesi.
Ankara Valiliği’nin “müessif protesto eylemleri” tanımı ve “önlenmesi için gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır” gibi akıllara zarar sözlerle linci küçülten açıklamaları ibretlik ama bence şaşıracak hiçbir şey yok. Bunların hiçbiri tesadüf değil gelecek günlerin habercisi.
Artık şunu anlasak iyi olacak. Kendi geleceğini ülkenin bekâsı gören iktidar ve onun tetikçileri ile mücadele edilir, müzakere edilmez. Bu provokasyonu organize edip katılanlar ölümden ve kandan beslenen zombilerin kim olduğu acıktır.

Siyasetin canı cehenneme. Bir insanı linç ettmek istemek ve bunu desteklemek, yakılmasını istemek… Kötü söz söylemek istemiyorum ama siz anlayın.

Ekonomi düzelir, ülke toparlanır, o olur hiç sorun değil, her şey geçer, ancak yakın evi yakın diye bağıran bir kadını, insan yakmak yakmak, linç eden ve bunu doğru kabul eden yani paramparça etmeyi gülücüklerle şak şaklayan sürüyü sivas’ta maraş’ta çorum’da iyi biliyoruz bunları. bir fırsatını bulduklarında seni beni hiç gözünü kırpmadan katledecek sürü bu. bunların karşısında olmak, bu ortama ses çıkarmak ve sonuna kadar her alanda her platformda mücadale etmek; gerektiğini unutmayın. daha yaşanılabilir bir ülke umuduyla. korkmak, bunların karşısında sinmek yok. utanıyorum bu insanlarla aynı dünyada yaşadığım ve aynı havayı soluduğum için.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa