SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP İzmir Halkını Kızdırıyor!

CHP İzmir Halkını Kızdırıyor!
Bu haber 28 Ocak 2024 - 14:12 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayının belirlenmemiş olması CHP ne doğrudan ve bizzat zarar veriyor, vermeye de devam edecek.
Nasıl mı?
İzmir seçmeni bu kararsız halleri şaşkınlıkla izliyor ve bu da seçmenin güven duygusunu zedelediği gibi “parti içi çekişme” olarak görüyor..

İzmir halkı kızgın!
Adaylık sürecinin bu kadar uzamasını akşamdan sabaha karar değiştirilmesini kendilerine yönelik ciddiye alınmama olarak yorumluyor.
Hal böyle olunca, hem partiye hem de gösterilecek büyükşehir adayına zarar veriliyor. Bu da seçim çalışmaları sürecini zora sokuyor. Yani, bu gidişle aday olacak kişinin seçim sürecinde işi hiçte kolay olmayacak.

Sonuç mu?
CHP bir an önce manipülasyona açık tutumu ile yaratılan dezenformasyonu
bir kenara bırakıp
normal senaryo üzerinde hareket etmelidir. İzmir’ in
mevcut Başkanı Tunç Soyer,
ikinci dönemi için, örgütten, sivil toplumdan, sendikalardan, muhtarlardan, ulusal ve uluslararası kuruluşlardan, hemşehri derneklerinden ve İzmirli’lerden, özetle tüm rasyonel parametrelerden destek alıyor ve gerçekleştirdiklerinin yanı sıra, başlattığı projeler için bir 5 yıl daha istiyorsa…
Basiretli bir parti yönetimi artık kararını bir an önce açıklamalıdır..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa