SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP

CHP
Bu haber 24 Mayıs 2018 - 16:58 'de eklendi.
Barış Çelik

CHP kongresinden yeniden Kemal Kılıçdaroğlu seçildi. Şaşırdım desem yalan olurdu,  beklediğim bir sonuçtu, beklediğim fakat sebebini bilmediğim bir sonuçtu. Neden Kemal Kılıçdaroğlu? Benim aklım almıyor bilen varsa bana da anlatsın lütfen. Demokrasi kazanmış, vay arkadaş ne demokrasiymiş hep kazanıyor bence kazanan yine Ak Parti oldu. Kemal Kılıçdaroğlu ne kattı CHP’ye? Girdiği hangi seçimi kazandı ?

Kemal Bey iyi bir insan olabilir, dürüst bir insan olabilir, fakat kesinlikle bir lider değil. Kimse kusura bakmasın ama gerçek bu. Liderlik özelliği olmayan biri, girdiği bütün seçimleri kaybeden biri, karşı seçmenin adeta alay ettiği biri o seçmenleri nasıl ikna edip de CHP’ye oy vermesini sağlayacak? Ak Parti’ye karşı neredeyse diğer bütün partilerle bir araya gelip de yinede büyük bir oy farkı ile hüsrana uğrayan biri bugüne kadar yapmadığı neyi yapacak da CHP’yi iktidara taşıyacak? Söylemediği neyi söyleyip de CHP’yi iktidara taşıyacak? Tıpış tıpış olmadı, olmuyor, olmayacak. O zaman benim anladığım CHP iktidar olma peşinde değil. Bunu kabullenmiş bir parti demek ki…

Hep muhalefet hep muhalefet onu da doğru düzgün yaptığı tartışılır tabi. Sayın delegeler Kemal Kılıçdaroğlu’nu neden seçiyorsunuz? Israrla hep kaybediyor yenilmek hoşunuza mı gidiyor? Yada muhalefet olmak ? Bin defa seçime girseniz kazanamayacağınızı biliyorsunuz. Umudunuz mu yok iktidar olmaktan, nasıl olsa kazanamayız, bari bizim yön vereceğimiz birimi kalsın başta diyorsunuz? Sürekli dayak yiyeceğinizi bile bile niye aynı boksörle maça çıkıyorsunuz ki? Amaç ne? Körler dahi gördü bunu, bu boksörle maç alamazsınız. Acıyorum size… CHP tek başına seçim yapıyor sonuç Ak parti kazanıyor trajikomik bir haldesiniz kendinize gelin ülkeniz kaybediyor padişahlık dönemini aşın artık. Kemal bey olmuyor bir lidere ihtiyacınız var değişin yenilenin bir kez de kendinizi değil ülkenizi düşünün, bir kez de ülkeniz kazansın.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa