SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çocuklar öldürülüyorsa yaşam bitmiştir !

Çocuklar öldürülüyorsa yaşam bitmiştir !
Bu haber 23 Ekim 2023 - 11:57 'de eklendi.

Her canlı yaşam hakkına sahip doğar yaşar ve ölür. Savaş kelimesini duymak bile acı veriyor. Barış içinde yaşamak istiyoruz ve bu en doğal hakkımız.

İsrail’in hastane saldırısı sonunda tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Kabul edinilinir gibi değil savunma bu şekilde .
“Biz size boşaltın demiştik? “
Böylesi bir insanlık suçu kabul edilemez. Değil sivillerin, hastanelerin ve özellikle çocukların öldürülmesi savaş suçlarının en önemlisi .

Az önce çeşitli haber kanallarından izlediğim görüntülerde minicik bedenler Gazze’de hastanelerde yaşam savaşı veriyor. Eğer o hastanede içinde bu minik bedenlerin ihtiyaçları karşılanamaz ve özellikle İsrail tarafından vurulursa o bebekleri de kaybedeceğiz.

Tarihinde 75 yıldır savaş halinde olan İsrail & Filistin Halkının son savaşı çocukları hedef alan İsrail saldırısına tanık olduğumuz için çok çok üzgünüm. Keşke bunları yaşamasaydık. Hayatını kaybeden minik bedenlere, kadınlara ve tüm müslüman kardeşlerimize Yüce Allahtan rahmet diliyorum.

Eminim dünya üzerinde herhangi bir dine hiçbir şekilde sığmayan, insanlığa yakışmayan bu saldırıların son bulması aklı başında her bireyin ortak dileğidir .

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa