SON DAKİKA

Haber Ekspress

EV TEMİZLEYİP KEÇİ BAKSINLAR

EV TEMİZLEYİP KEÇİ BAKSINLAR
Bu haber 25 Mayıs 2018 - 16:58 'de eklendi.
Savaş Atak

Erkeklerden sonra kadın milletvekillerimiz de birbirini dövmeye başladı.

Ülkemiz insanına adam dövmek ile ilgili olarak çok güzel örnek oluyorlar.

Erkek milletvekillerine artık alıştık. Bayan milletvekillerine de alışacağız galiba.

Aslında Siyasi Partilerin Genel Başkanları TBMM’de kavga eden milletvekillerini bir daha aday göstermemeli.

Bunların kavgasının haklı ya da haksız olduğuna bakmadan kesinlikle savunmamalı.

Bunları hastanelerde, evlerinde ziyaret etmemeli.

Bunları medya önünde savunarak kahramana dönüştürmemeli.

Neler oldu hatırlayın, erkek milletvekilleri birbirini ısırıp, dövünce kendilerinden bir haber olduklarımız bir anda medyanın aranın yüzü, genel başkanlarının ziyaret ettiği, partililerinin her gün arayıp geçmiş olsun dediği kişiler haline geldiler.

Erkeklerin bu durumunu gören bayanlar, erkeklerden ne eksiğimiz var diyerek saç saça baş başa kavga ederek adeta gurumuz oldular.

Kadın hakları savunucuları olsun, bayanlar olsun daha çok bayan milletvekili mecliste koltuk sahibi olmalı, bizleri temsil etmeli diye kendini yırtarken bunlar birbirinin üstünü, başını yırtıyor.

Dediğim gibi kavgacı vekiller önce mecliste, sonra partilerinde dışlanmalı kahraman yapılmamalı.

Aslında kavgacıların milletvekilliğini düşüreceksin.

Kavgacı erkek milletvekillerinin eline asgari ücret maaş vereceksin ve evini iki ay bu maaş ile geçindirebilmesi şartıyla milletvekilliğini iade edeceksin.

Bayan milletvekillerine de bol bol ev temizleteceksin, çamaşır, bulaşık yıkayacak, yemek yapacaklar. İki tanede keçi vereceksin baksınlar, sütünü sağsınlar. Evlerine katkı sunsunlar. Birazda gariban vatandaş gibi yaşasınlar. Bakalım bir daha kavga ediyorlar mı?

 Hep söylüyorum, bunlara rahat batıyor. Ceplerinde para, altlarında araba, arkalarında devlet babanın sınırsız desteği olunca tabi böyle dengeleri bozuluyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa