SON DAKİKA

Haber Ekspress

GAÜN REKTÖRÜ MÜ, TÜCCAR MI ?

GAÜN REKTÖRÜ MÜ, TÜCCAR MI ?
Bu haber 18 Temmuz 2021 - 0:45 'de eklendi.
“Paranız yoksa namaz bile kılamayız”
Gaziantep Üniversitesi REKTÖRÜ Prof. Dr. Arif Özaydın gün geçmiyor ki yeni bir açıklaması ile gündeme gelmesin.
1989 yılında Odtü den sonra Gaziantep Üniversitesi olan, Türkiye nin bu saygın bilim yuvasına bir çok REKTÖR atandı. Ancak sayın Özaydın gibi hiç biri gündem olmayı başaramadı.
Rektörün bir de yancıları pardon yardımcıları var. Yani ekip sağlam. Fakat bu ekip bu şehre ceza mı, ödül mü henüz anlaşılamadı.
Rektör batı(l) açıklamaları ile batı karşıtı. Zira her fırsatta Suriyelilere karşı olan ilgisini de açıkça söylüyor.
Medine fukarası gibi Medineyi dilinden düşürmüyor.
Ne bulunduğu ülkenin ne de Gaziantep gibi dünyanın ilk yerleşim yerlerinden birisi olmanın yanında milli mücadele döneminde kahramanlığı ile de dillere destan olmuş şehrinin farkında değil.
Son açıklaması ise “e artık pes yani” dedirten cinsten.
GAÜN Mavera Kongre Merkezi’ndeki İlahiyat Fakültesi mezuniyet töreninde öğrencilere, “Bizde ruhbanlık sınıfı yok. Sınıflı toplum değiliz. Bence, iş kadını olsanız, iş erkeği olsanız çok daha iyi olur. Teklif ediyorum size. İş kadını, iş erkeği olalım. Alalım, satalım. İlla kendinizi dini anlatmaya adamayın” dedi. Sözlerinin sonunda ise,
“Faiz haramdırdan’ öteye gidemedik. Gerçekçi olacağız. Herkes iş arayacak. Niçin? İhtiyacınız var. Ekonominin gereği bu. Para olmadan olmaz ki. Paranız yoksa namaz bile kılamayız.”
Dedi.
Yani REKTÖR tüccarlıga soyunmuş haberimiz yok. Bilim yuvasını, ticarethane ile karıştırmış. Üstelik o gencecik öğrencilere aba altından bir de sopa göstermiş. Allahın emrettiği namazı bile para ile ölçme cüretinde bulunmuş.
Tabi Medine fukarası olunca akıl fikir de para da olur.
Hani şu üniversite imtihanlarindaki 4 yanlış bir doğruyu götürür sistemini Rektöre uygularsak bu açıklamalardan sonra REKTÖRÜ o koltuktan almak gerek. Zira hocanın yanlışı o kadar çoğaldı ki doğrusunu bulmak da güçlük çekiyoruz.
Diyor ya rahmetli Mehmet Akif Ersoy
“Kimi Hindû, kimi yamyam, kimi bilmem ne belâ…
Hani, tâ’ûna da züldür bu rezîl istîlâ!”
Naçizane tavsiyemiz, hoca sen batı(l) işleri bırak, bu vatan, bu millet ve hak yolunda giden atalarının yönetimini oku. Arasıra cenaze namazlarına git, fakirinde, zenginin de parasız kılındığını gör. Hiç tasalanma REKTÖR olduğun için değil müslüman olduğun için senin cenaze namazını o öğrencilerin parasız kıldırır. Sen goturebilirsen o paraları cehennem zebanilerine sakla…
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa