SON DAKİKA

Haber Ekspress

GİT BURADAN!!

GİT BURADAN!!
Bu haber 25 Mayıs 2018 - 16:59 'de eklendi.
Savaş Atak

Ülkemizde yaşanan terör olaylarında onlarca şehit verdik.

Bunlar yetmiyormuş gibi şimdi sınırlarımızın ötesinde fidan gibi genç kardeşlerimizin şehit haberleri yüreklerimizi yakıyor.

Geçtiğimiz hafta Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün ve Büyükçekmece Belediyesi Başkan Danışmanı çok sevdiğim ağabeyim Sayın Hasan Akkuş’un akrabası, Ömer Akkuş Kardeşimizin Şehit haberi ile bir kez daha üzüldük. Buradan Sayın Akgün ve Sayın Akkuş’a başsağlığı diliyorum.

Sevgili Okurlar; Mehmetçik sınır ötesinde operasyonlarda bir ülkeden terörü temizlemeye çalışırken, yaralanıyor, şehit oluyor.

 O ülkenin gençlerinin, erkeklerinin ise benim güzel ülkemde sanki hiç bir şey yokmuşçasına yaşaması benim zoruma gidiyor.

Ben ülkemde artık bu Suriyelileri istemiyorum! Gitsinler ülkelerine sahip çıksınlar. Bu gün kendi ülkelerine bile sahip çıkmayan bu korkaklar yarın benim ülkeme ne vere bilirler ki?

Evet korkak diyorum.. Eğer senin ülken işgal altındaysa ve sen bu ülkenin bir vatandaşı olarak kendi vatanına, kendi topraklarına sahip çıkmıyorsan, kaçıyorsan

KORKAKSINDIR!

Benim ülkemdeki Suriyeli korkak erkeklere sesleniyorum: ‘’Gidin bizim Kurtuluş Savaşı Destanı’ mızı okuyun!

 Bu ülkeyi kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla düşman işgalinden nasıl kurtardığımızı okuyun. Okuyun ki; Belki ülke ne demek; Vatan ne demek anlarsınız.

 Bilmiyorsanız ben söylüyorum size:

Vatan demek, namus demektir. O nedenle kayak merkezinde tatil yapıp, deniz kenarında güneşleneceğinize adam gibi yurttaş olup, Vatanınıza sahip çıkın !!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa