SON DAKİKA

Haber Ekspress

Güçbilmez güç bilmiyor mu?

Güçbilmez güç bilmiyor mu?
Bu haber 24 Mayıs 2018 - 17:04 'de eklendi.
Feyyaz Düzgün

Çatalca’da tarım arazileri ile göz dolduran 650 yıllık Nakkaş Mahallesi ve İzzetin Mahallesi İstimlak ediliyor Çatalca Ak parti sessizliğini koruyor. Akparti ilçe başkanı ortalıklarda gözükmüyor! Eğer bu istimlak konusunda geri adım atılır yada istmlak edilecek olan araziler köy yerleşik alnında çıkartılırsa biliyoruz ki; Ak partinin Çatalca İlçe Başkanı bu güne kadar uğramadığı Nakkaş ve İzzettin Mahallerine gidip ”Gereğini yaptık. Siz halkımızın isteklerine sessiz kalmadık. Birileri konuşur biz yaparız” söylemlerinde bulunacak. Yani önce alacak sonra geri verecek.

Ardından kendini de kahraman ilan etmeye çalışacak! Sayın Selim Güçbilmez, Kent Konseyi’nin İstimlaklar ile ilgili olarak yaptığı toplantıya katılmayarak aslında bu konuda söz sahibi olmadığını, Parti Bü- yüklerinde gelecek olan talimatları bekledi- ğinin mesajını verdi. Hatta Kent Konseyi’ n de sorulara muhatap olmamak için Partisinden hiç kimseyi bu toplantıya göndermedi. Güçbilmez’in baskıcı bu tavırları İlçe yönetimini de rahatsız ediyor. İlçe yönetiminde Selimci’ lerin dışındaki isimler ”Bunlara bazı Meclis Üyeleri de dahil” Selim Güçbilmez’in bu tavırlarından oldukça rahatsızlar. Hatta Çatalca Kaymakamı ve birçok bürokratın üzerinde de baskı kurmaya çalıştığı hatta bunda da başarılı olduğu iddia ediliyor.

Güçbilmez’in bu tavırları ilçe yönetiminde huzursuzluğa neden olurken, yapılan her çalışmada kendini ön plana çıkartıp ilçe yönetimini basiretsizleştirme çabalarıda partilileri tarafından göz ardı edilmiyor. Peki neler olacak; Bana göre Çatalca Akparti ilçe yönetimi önümüzdeki dönemde çok şeye gebe.. Örneğin Selim Güçmez’in herhangi bir erken seçim söylemlerinin ardından çeşitli çıkışlar yaptığı, erken seçimin gündemden düşmesinin ardından ise Güç- bilmez’ in daha sakin tavırlar sergileme çabalarına girdiğini savunan bazı partilileri, kendilerini kullanılmış gibi hissetiklerini hatırlatarak Güçbilmezin İlçe Başkanlığından tasfiye edilmesi için gişirişimlerde bulunulacağını savunuyorlar. Peki güçbilmez tasviye edilir mi?

Bence Refarandumun konuşulduğu bu günlerde İlçe Başkanı Selim Güçbilmez’in görevden alınıp yerine yeni bir ilçe başkanı atanması gibi bir durum olmayacaktır. Ancak bu sürecin ardından “Refarandumdan Sonra” belki bazı değişiklikler yapılabilir. Yani mevcut ilçe yönetiminin referandumda göstereceği başarıya göre Güç- bilmez’ in partisindeki geleceği netleşecektir. (Önümüzdeki günlerde Çatalca Ak Parti’ de kimler İlçe başkanlığı, Belediye başkanlığı istiyor ve Çatalca’ da neler oluyor, neler olacak..)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa