SON DAKİKA

Haber Ekspress

Hadsiz CHP Tire İlçe Başkanına Had bildirme Seansı!

Hadsiz CHP Tire İlçe Başkanına Had bildirme Seansı!
Bu haber 23 Mart 2021 - 0:51 'de eklendi.

Öncelikle böyle sert ve seviyesi düşük bir yazı yazdığım için tüm okuyucularımdan özür dilerim. Yazmayayım, görmezden duymazdan geleyim diyorum ama yapamıyorum, bazen hadsizlere, kendisini herkesin üstünde görenlere had bildirmek gerekiyor, yoksa çok azıyorlar! Bu yazının başlangıcını bilmek isteyenler için bir önceki yazımı okumanızı rica ediyor ve linki buraya bırakıyorum… https://haberilizm.com/chp-tire-ilce-baskani-once-haddini-bilecek/

Her neyse, çok fazla başınızı şişirmeden konuya gireyim…

CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar geçen günlerde yazdığım bir köşe yazısı yüzünden Tirelilere ve CHP üyelerine benimle ilgili mesajlar atıyor ve bunlardan benim haberimin olmayacağını, ayrıca bu şekilde bana bir zarar vereceğini düşünüyor. Şunu da sana belirteyim başkan, Whatsapp grubunuzdaki konuşmalar dahi ben de, bilgin olsun.

Öncelikle o attığın mesajlardan dolayı seni mahkemeye versem hem 4 yıl ceza alırsın, hem tazminat kazanırım, avukat arkadaşların var istersen sorabilirsin, bu da sana bir gazeteci tavsiyesi olsun…

Bak sevgili ilçe başkanı, ben o Tire’deki gazeteci arkadaşlara benzemem, ben kendimden başka kimseden korkmam, ben kimsenin güdümü altına girmem, bana zarar veremezsin, sadece sağda solda konuşur iftiralar atarsın, ki ben iftiralar ve bedel ödemeler konusunda tabiri caizse kaşarlanmış biriyim. Mizacım, keskinliğim, geri adım atmayışım, kimsenin önünde eğilmeyişim, doğrucu davutluğum vb. yüzünden bol bol iftiralara uğramış ve bedeller ödemiş bir insanoğluyum.

Bana zarar veremez yalan ve iftiralarınla geri adım attıramazsın, çünkü senin gibi çiğ yemedim, haramla muhatap olmadım, senin gibi koltuk-makam sevdam yok. Sen bana zarar veremezsin ama ben sana elimdeki belgelerle öyle bir zarar veririm ki ömrübillah belini doğrultamazsın.

Sarışın kadınları lütfen kötülüklerine alet edip üzerime salma, benimle uğraşacağına yarın sabah hangi hanımefendinin ev kapısına Tire tostu asacağını düşün, yoksa çiçek miydi, yoksa astsubayın arkasından konuştuklarını mı anlatsam ya da ateş başındaki şarap muhabbetlerini mi? Hani şu kutu içindeki ev yapımı şaraptan bahsediyorum! İzmir fuarında elektrik kablosu çokmuş, sen seversin o tür kabloları. Acaba batan kooperatiften mi bahsetsem, nasıl, kimler batırdı falan! Bir de şunu sorayım, emlakçı tanıdığın var mı, ev alacağım da, yalnız o emlakçı CHPli bir hanımefendi olsun, istersen nokta atışı yapıp yer de tarif edeyim!!!

Senin cürmün bana zarar vermeye yetmez, sana sadece kendi yandaşların inanır CHP Tire’nin bay diktatörü. Sana inananlara çok üzülüyorum gerçekten… Beni karşına alma bence, bunu en iyi sen biliyorsun. Hadi şimdi sağlıcakla kal ve Tire’de bitirdiğin, zararların en büyüğünü verdiğin CHP’yi nasıl düze çıkarırsın onu düşün.

Haa bir daha gazeteci arkadaşlarıma ambargo koymaya kalkma, onlar bu kutsal meslek için emek harcıyor, yoruluyorlar o yüzden saygı duy onlara. Benim Tire’deki basından bazı isimlerle aramın bozuk olması önemli değil, onlara yapılan her yanlışta seve seve arkalarında olur, göğsümü onlara seve seve siper ederim. Ben gazeteci meslektaşlarımın her zaman yanında yer alırım bunu unutma. Anlayacağın, senin gibi aram bozuk diye adam satmam, bel altı vurmam, kötülük yapmam, hele ki ekmekleriyle asla oynamam! Sen bilmezsin ama; ONUR, GURUR, ŞEREF, EMEK ve EKMEK çok değerlidir!!!

Bay Hakan Şenoyar, savaş istiyorsan “Camooonnn” der savaşa girerim sıkıntı yok!

Buradan Tire’deki ve tüm Türkiye’deki gazeteci arkadaşlarıma da sesleniyorum, kendinizi ezdirmeyin, kendinizi küçük görmeyin, haklı olduğunuz konularda susmayın, kalem sizin elinizde unutmayın!

Onlar bir balon, sizler iğne!

Tekrar bu sert, racon kesen ve seviyesi düşük yazı için tüm okuyucularımdan özür dilerim..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa