SON DAKİKA

Haber Ekspress

HANDAN TOPRAK VATAN HAİNİ Mİ?

HANDAN TOPRAK VATAN HAİNİ Mİ?
Bu haber 24 Mayıs 2018 - 16:59 'de eklendi.
Barış Çelik

Gazeteciliği bırakıp biraz yaverlik yapalım. Evet son günlerin olay başkanı Dr. Hanay Handan Toprak Benli vay be Handan Toprak sen neymişsin böyle.  Yediğin olay içtiğin olay bölgemizin medarı iftiharı tek gerçek gazetesinden haberdar olarak öğreniyoruz yaptıklarınızı. Sahi kuzum nasıl başarıyorsunuz bunu. Bölgemizin tek gazetecisi seni niye bu kadar kafasına taktı ki? Hayır bilmediğimiz bir şey mi var? Tek derdi gazetecilik yapmak isteyen bu arkadaş (lar) bu kadar emek verip büyüttükleri, sözüm ona İstanbul Gazetesi yaptıkları bir gazeteye, deyimi yerindeyse her gün seni manşet yapıyorlar vallahi kıllanmaya başladım.

Para versen seni bir gazete her gün manşet yapmaz. Sayın Hanay Handan Toprak Benli reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile bilerek mi yaptırıyorsun bu haberleri, bilemiyorum artık. 17 Aralık’tan bu yana bir ulusal gazetenin tek manşeti “Fettullah Gülen Hoca şunu yaptı, hoca bunu yaptı, hoca gaz kaçırdı”  hani artık gazetenin manşetine mizah sayfası gibi bakıyoruz, bugün ne yazdılar hocaya diye. Bizim İstanbul Gazetesi’de seni taktı kafaya senle yatıp senle kalkıyorlar. Hem bak voltranı da oluşturdular, güç onlarda artık maazallah. 39 ilçeli Mega İstanbul’daki tek yanlışları olan belediye senin yönettiğin belediye. Niye mi dersen, baksana iki günde bir İstanbul Gazetesi’nin sürmanşetindesin. Diğer 38 belediye pür nizam, kusursuz çalışıyor, aksi takdirde tek derdi gazetecilik yapmak olan bu arkadaşlarımız tıpkı senin her yaptığını buldukları gibi onları da bulur manşetlere taşırlar değil mi ama? Yersek tabi. Yakında bunlar sülalenizi de araştırıp yazmaya başlarlarsa hiç şaşırmayın benden söylemesi demedi demeyin. Ya bunların önünde diz çökeceksiniz. Ya da böyle iki günde bir bölgemizin en mükemmel İstanbul Gazetesi’ne manşet olmaya devam edeceksiniz. Bunlar İstanbul gazetesi oldu, 38 ilçe daha var, bunları da araştırır bana zaman bulamazlar deme çünkü bunlar voltranı boşuna oluşturmadılar.Sana boyun eğdirmeden Avcılar’dan çıkmazlar. Nasıl olsa belediyenin içinde de eski saltanatı elinden gitmiş bir kaç muhbir var, kaçak çay içsen bunlara haber gider, ertesi gün hooop İstanbul’a manşetsin Sayın Hanay Handan Toprak Benli. Kaçak çay içti, yurdumuzun güzelim çayı varken. Belediyenin paralarını kaçak çaya yatırdılar diye sizi vatan haini bile ilan ederler. Siz vatan hainisiniz, sizi savunanlar yaver, onlarda paşa torunu tek gerçek onların yaptıkları SANKİ. Biz sizi savunurken nemalanacağımızı düşünüyoruz. Onlar 2 günde bir sürmanşetten karalama kampanyaları yaparken sözüm ona gazetecilik yapıyor.  Avcılar Halkı’da kör ya bunları görmüyor. Sevgili avcılar halkı iradenize sahip çıkın zira Dr. Handan Toprak’ı siz seçtiniz, zamanı geldiğinde de hizmetlerinden memnun olmazsanız sizde indirmesini bilirsiniz. Son yıllarda bu ülkede karalama kampanyaları revaçta malum. Burada tekrar açıp zamanınızı almama gerek yok. Başkanınız dik duruyor boyun eyse inanın bana 2 gün sonra o gazete, sürmanşetten Handan Toprak şunu başardı, bunu başardı haberleri okursunuz. Velev ki bu gazete haklı diyelim, Dr. Hanay Handan Toprak Benli belediyeyi yanlış yönetiyor diyelim, aylardır yazıyor çiziyorlar, Dr. Hanay Handan Toprak Benli şunu yaptı yok bunu yaptı, yani düşünün o kadar önemsiyorlar ki, o kadar kafaya takmışlar ki, soğan yeseniz görgüsüz diye manşet atarlar.

Dediğiniz kadar gazeteciyseniz etrafınızdaki belediyenin açıklarını da yazın, yerse tabi.. Hadi bizler yaverlik yapıyoruz, sizler adam gibi gazetecilik yapın bizde izleyelim…

Bu arada dostlarımızı sevindirecek düşmanlarımızı şok edecek birde haber verelim gazeteniz Haber Ekspress kendi matbaasını kuruyor, makinelerimizi aldık, 1 haftaya kendi gazetemizi kendimiz basmaya başlıyoruz. Hiç kimseden korkmuyoruz, yıkılacağımızı gazeteyi çıkartamayacağımızı düşünenler hayal kırıklığı yaşayacaklar ama yapacak bir şeyleri yok birazda onlar endişelensin…

Bir Çin Atasözü der ki; Kapısında timsah yavrusu besleyenler dikkat edin! Gün gelecek o yavru büyüyecek, gelişecek ve verdikleriniz yetmeyecek. Karnı doymayan timsah, sizi bile yemeye çalışacak!!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa