SON DAKİKA

Haber Ekspress

Hırtapozlar ve Adi Sohbetleri

Hırtapozlar ve Adi Sohbetleri
Bu haber 25 Mayıs 2018 - 17:00 'de eklendi.
Savaş Atak

Sevgili okurlar bildiğiniz gibi bundan böyle Haber Ekspres ve Metropol Gazeteleri’nin başına geçtim. Büyük bir medya patronu olmak gibi bir iddiamız yok. Ama kendimize göre önceliklerimiz ve değerlerimiz var. Bu halkın istekleri var.

Bazı hırtapozlar yeni girişimimizden rahatsız olacaklar ki bizleri değersiz sohbetlerine malzeme yapmışlar.

Biz bu işi adam gibi yapacağız, bunun böyle bilinmesini istiyorum. Bu hırtapozlar da adi sohbetleriyle kalacaklar. Bizim kalitemizi yaptığımız haberlerle görecekler.

Tek derdimiz doğru ve tarafsız haberler yapmak. Ancak bir daha bu sohbetler kulağıma gelirse yazdıklarım daha farklı olacaktır, bunun hırtapozgiller tarafından bilinmesini istiyorum. Öyle meydanı boş bulup istediğiniz gibi at koşturamayacaksınız. İşinize bakın.

Çatalca’nın Kiptaş Derdi

Nereden başlayacağımı bilemiyorum aslında konu çok uzun, ama şimdilik kısa kısa geçeceğim, önümüzdeki günlerde gazetelerimizde konuyla ilgili geniş bir habere yer vereceğim.

Çatalca’da yaşıyorum, köşe yazmaya başladığım ilk günlerde bana KİPTAŞ’ı yaz demişlerdi. Çatalca’da Erguvan Yapı Kooperatifin’den, KİPTAŞ’a geçen bir bölge var. Bu bölge geçmişte Çatalca Halkı’nın mera olarak kullandığı bölgeydi. Sonra biz Çatalca’ya ucuz konut kazandıracağız hikayesiyle Erguvan Yapı Kooperatifi’ne geçti. Şimdi bu bölgeye KİPTAŞ konutlar yapıyor. Çatalca Halkı, buradan ucuz olması bir yana konut dahi alamadı. Ancak ilçe dışından birçok kişi buradan konut aldı. Fakat bu meşhur kooperatife, KİPTAŞ hak sahipleri olduğu gerekçesiyle, haklarını devreden kooperatif ortaklarına 300 adet konut verdi.

Çatalca Halkı soruyor. Hadi bizim arazilerimizi öyle böyle aldınız. Hadi KİPTAŞ’a da verdiniz. Hadi buradan Çatalca Halkı vaat edildiği gibi faydalanamadı. Peki KİPTAŞ ve kooperatif arasında yapılan anlaşmaya göre bu 300 konutu kimler aldı? Bu konutları alanların isimleri nedir? Çatalca Halkı’nın arazisi gitti ama kimlere gitti bize bunun cevabını verin diyenler var. Çıksın birileri bunun cevabını versin.

Dönemin Belediye Başkanı Sayın İ.Fırat Aykut çıkın, çok sevdiğiniz Çatalca Halkı’na bilgi verin. Sayın Kasım Kolcuoğlu yıllarca Erguvan Kent ile ilgili olarak konuştunuz, eğer bildikleriniz varsa bunu bu ilçe halkıyla paylaşın. Ben Sayın Kolcuoğlu’nun, Çatalca Belediyesi Eski Başkanı İ.Fırat Aykut ile ilgili beyanatlarını alıp birçok kez haber yaptım. Ancak nedense şimdiler de oda sessiz. Bu halka kim doğruları anlatacak.

Nedir bu gizlilik, neden Erguvan Kent Kooperatifi ortaklarından biri adam gibi çıkıpta evet benim burada hissem vardı, şu kadar daire aldım demez. Kimden, neden, niçin çekiniyorsunuz. Kimden korkuyorsunuz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa