SON DAKİKA

Haber Ekspress

İKİ BUÇUK MİLYONLUK ŞEHRİN VEBALİ

İKİ BUÇUK MİLYONLUK ŞEHRİN VEBALİ
Bu haber 16 Ocak 2019 - 14:27 'de eklendi.
Metin BAŞBEKÇİ

İKİ BUÇUK MİLYONLUK ŞEHRİN VEBALINI GÜNAHINI SN.MEHMET SERKAN KARAKUŞ’A BAĞLAMAK HAKSIZLIKTIR.

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Sayın Serkan Karakuş’un yerinde olmak isteyen çok kişi vardır mutlaka. Ama Mehmet Serkan Karakuş’un ne kadar zor bir dönemde, zor kararlar almak zorunda kaldığının kimse farkında değil. Basın bile İYİ Parti’nin süreci iyi yönetemediğini yazdı. Fakat gelinen süreç hiç de öyle olmadığını gösterdi. Bir şehrin kaderi onun eline teslim edildi.

CHP ısrarla Celal Doğan isminde direnince Başkan da partisi ve vatandaşın görüşü ile karşı çıkma dirayetini gösterdi. Her ne kadar Bekir Öztekin ismi hayal kırıklığı olsa da bu kararın altında imzası olmadığı da sonradan anlaşıldı. CHP’deki başarısızlığın faturası Serkan Karakuş’a kesilmek istense de bu süreci kullanamayanın CHP’nin hala inatçı tavrı oldu.

Eğer başarılı olsalardı il başkanı görevden alınmazdı. Siyasetin yeni adamı Serkan Karakuş’u şu nedenle kutluyorum: Bu şehri de seçmenini de yüz üstü bırakıp gitmek yerine tarihi kararlar vermek için olanca gücü ile direnmesi ve bu kararları alması. Ego yapıp kendisi de aday olabilirdi. Bunu da düşünmedi. Partiye çıkar ve menfaat amacı ile gelenlere taviz vermedi. Adaylık için müracaat edenleri de ince eleyip sık dokudu. Şimdi eleştirenlere şunu sormak gerek; gerçekten onun yerinde siz olsaydınız bu güçlü duruşu sergileyebilir miydiniz?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa