SON DAKİKA

Haber Ekspress

İkizler burcunda Dolunay – (8 Aralık 2022)

İkizler burcunda Dolunay – (8 Aralık 2022)
Bu haber 09 Aralık 2022 - 17:45 'de eklendi.

“ En kötüsü de, insanın yaşamak istediği hayat ile yaşamak zorunda olduğu hayat arasında sıkışıp kalması. Etrafa renk saçarken, kendi içinde siyah olması…”

İkizler burcunda 8 Aralık günü saat 07.08 de Dolunay meydana gelecek. İkizler burcunun 16derecesi II. dekanı Venüs dekanında ve Yay dwad’ın da bulunuyor.

Duygu dünyamızı ifade eden Ay, genellikle dolunay zamanlarında hem inişli çıkışlı ruh haline girmemize hem de olayları büyütmemize (aleni hale getirmeye) sebep olur. Duygu dünyamızda değişiklikler yaşamamız ve iç huzurumuzu dengede tutmamız da zorlaşacaktır.

Ay’ın İkizler burcu doğasıyla birleşmesi de, duygusal derinliğe inemeyeceğimiz için akıl ve mantık duygulardan çok daha baskın olacağından duyarsızlık, kararsızlık, sabırsızlık, gerginlik ve dengesizlik yaşayabiliriz ki zaten fazla düşünmekten dolayı da uykusuz bir gece geçirmiş olabiliriz.

2022 yılının son dolunayı hem Venüs hem Jüpiter hem de dispozitörü Oğlak Merkür’ü de işin içine katarak Jüpiter ve Neptün ile sürtüşme yaşıyor.

Dolunay enerjisi ilişkiler, maddiyat, bağlılık ve sadakat konularını içermekte.

2021 yılındaki İkizler Güneş Tutulmasındaki derece ile çok yakın olduğundan, o zamandan beri devam eden konular gündemde olacak.

Bastırılmış duygular ve eski anlaşmazlıklar bu sürezarfında su yüzüne çıkabilir. Düşüncelerin zihinlerde dolanması, eski fikirlere yönelme, fakat zihninizde biriken düşüncelerin de öfke patlamasıyla dışavurumu bazı ilişkilerde kırılım noktasına getirebilir.

Bu nedenle herhangi bir çatışmaya veya kavgaya girmeden önce söyleyeceğimiz sözlerin ne hissettireceğini düşünerek ifade edelim.

Her türlü ikili ilişkilerimiz ve ortaklıklarımız arasındaki sevgiyi alma verme dengemize ait memnuniyetsizliğimiz ve hayal kırıklıklarımızla bağlantılı olarak farkındalık yaşayacağımız ve içsel sorgulama yapacağımız bu yılın son dolunayı olacaktır.

Aşk, sevgi, ortaklık ve ilişkilerimizle ilgili daha önceden tanıdığımız,  iletişim kurmadığımız belki de araya giren engellerden dolayı görüşmediğimiz kişi(ler) ile tekrar iletişim kurulması, ilişki içinde olduğumuz bazı kişilerin söylediği yalanları tespit etmek/yakalamak,  bağlı olduğunuz grup veya topluluk içerisinde yeni kişilerle tanışmak, zihnimizde hayal ettiğimiz konulara veya idealize ettiğimiz kişilere ait (fakat gerçekte öyle olmayan) konuların tekrardan gün yüzüne çıkmasını sağlayacak.

Parasal konularımızda ise, daha tutumlu olmamız gerektiğini ve hatta geleceğimiz adına yaptığımız birikimlerimizin de (bireysel emeklilik gibi) elde olmayan masrafları veya borçları kapatmak adına harcayacağımızı ifade etmekte.

Ay-Venüs-Neptün arasında ve Güneş-Ay-Juno arasında olan Tkare açıları, değişken nitelikte olacağından, meydana gelebilecek olay ve durum içerisinde zorlayıcı etkileri barındıracağı için uygun bir çıkış yolu bulmak yerine kesip atmayı tercih edebiliriz.

İkizler burcundaki Ay ile retro Mars 16 derece kavuşumu Yengeç etkisini barındırmakta ve de İkizler-Yengeç antiscia etkisini çalıştırmakta. Böylelikle, ev, aile yaşantısı, anne/kadınlarla olan ilişkiler de tekrara düşen konular içerisinde bulunuyor.

Aldatıcı, kandırıcı, yanıltıcı ve kafa karıştırıcı ifadeler, sözler ve konuşmaların artık sonuna gelindi.

Ay’ın Balık burcundaki Neptün ile yaptığı sürtüşmeli enerjisinden dolayı, kendimize yakın gördüğümüz kişilerle yaşadığımız ilişkilere ait beklentilerin karşılığını görememekten dolayı yaşanılan hayal kırıklığı sonucunda “ne ummuştum, ne buldum” sözünü bizlere söyletecektir.

Tabi bu durumda, ilişki içinde olduğumuz kişilerle kurduğumuz hayaller, düşünceler ve geleceğe yönelik yapmış olduğumuz planlarımızda güven kaybı yaşama, duygusal yara alma, ruhen güçsüz ve fiziken hassas, sinirli hissedeceğimizi göstermekte.

Gerçekler ortaya dökülmüşken ve fakat insan doğası “hep içinde bir umut taşıdığından” ortaya çıkan durumla yüzleşmek yerine ondan kaçmaya çalışabilir. Sonuçta, yaşanılan hayal kırıklığının vermiş olduğu hassasiyet bedensel sağlığımızı da etkileyeceği için bağışıklık sistemimizde düşüklük meydana gelebilir ve enfeksiyonlara karşı daha hassas olabiliriz, lütfen dikkatli olun derim.

Oğlak ve İkizler arasında contra-antiscia (zıtlık) ile karşılıklı ağırlama durumunu çalıştıracak.

Ayrıca boşanma/ ticari/ vergi davalarına ait mahkemelerle ilgili sorunlar da ortaya çıkabilir. İş ile ilgili (anlaşmalar/sözleşmeler/fesihler), ortaklık ve maddiyat (borç/ alacak/ verecek) açısından da gecikmeler, kısıtlamalar ve krizler yaratması da kaçınılmaz olacaktır.

Sağlık açısından baktığımız da, sinirsel gerginlikler/tepkiler, agresiflik, huzursuzluk, huysuzluk, depresif davranışlar, kemik- diz- eklem ağrıları, kronik hastalıkların tetiklenmesi ile bağımlılık içeren yediğimiz- içtiğimiz ne varsa bu konu da artış olabilir.

Ruhsal olarak, değişik ve karmaşık rüya görme ve sezgisel yapımızda artış olabilir.

Dolunay ve Türkiye

Dolunay haritası ile ülkemiz haritasının MC(tepe)-IC(dip) aksları kavuşum içerisinde. Toplumun görünen ve görünmeyen/üstü örtülen yüzü buluşuyor ve buna ait kör noktalar gün yüzüne çıkıyor.

Aile yapımıza, toplumun yapısına ve ahlak kurallarına uymayan konular gündemde olacak. Toplumsal ve sosyal bilince ait etkiler gösterilebilir.

Gizli entrikalar, her türlü hukuksuz girişimler, cinsel veya şiddet suçlarıyla bağlantılı konuların ortaya çıkması, toplumun içsel hayal kırıklıklarını iyice tetikleyecek.

Hastaneler, ıslahevleri, suçlular, casuslar, hayır kurumları, yatılı okullar, hapishaneler, akıl ve ruh sağlığı hastaneleri ve insanların hapsedildiği veya yalnız kalmak için kalmayı seçtiği yerler (cemaat, dergah, manastır) ve gizli örgüt veya gizli topluluk (okült topluluklar) ve din adamları ile bağlantılı konular gündemimizde olacak.

Sevgiler

Selin Çeğilli

Astrolog/ Beden Dili ve Profil Analiz Uzmanı

Arkturus Eğitim ve Danışmanlık Merkezi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa