SON DAKİKA

Haber Ekspress

KİM DOĞRU SÖYLÜYOR ?

KİM DOĞRU SÖYLÜYOR ?
Bu haber 25 Mayıs 2018 - 16:59 'de eklendi.
Savaş Atak

Bakan Prof. Dr Veysel Eroğlu Büyükçekmece’de katıldığı programda, “Büyükçekmece’nin alt yapısını biz yaptık, mavi bayrağı biz aldık” şeklindeki konuşması, Belediye Başkanı Akgün’ün her fırsatta dile getirdiği “İlçenin alt yapı sorununu çözdük ve mavi bayrağı aldık” sözlerini akıllara getirdi. Kamuoyu tarafından ‘Bunları gerçekte kim yaptı?’ sorusu gündeme bomba gibi düşerken Başkan Akgün’ün bu sözlere nasıl karşılık vereceği ise merakını şimdilik koruyor.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu dün Büyükçekmece’ye yaptığı ziyarette esnafı gezdi. Ardından burada halka seslenen Bakan Eroğlu; Büyükçekmece’nin alt yapısını kendilerinin döneminde yapıldığını ve sahil kenti olan Büyükçekmece’ye mavi bayrak verdiklerini söyledi.

“Şehitlerimiz için 100 Bin Fidan Dikimi” programına katılmak üzere Büyükçekmece’ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu önce esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretinin ardından, programa katılan Bakan Eroğlu burada kendisini bekleyenlere seslendi. İSKİ Genel Müdürlüğü yaptığı dönemden günümüze kadar gelen süreçte İstanbul’da yaptığı çalışmaları anlatan Eroğlu, Büyükçekmece İlçesi’ne yapılan hizmetleri de sıraladı. Eroğlu “Büyükçekmece İlçesi’nin altyapısını tamamen biz yaptık. 1998 yılında da Büyükçekmece’ye mavi bayrağı biz diktik” şeklinde ifadeler kullanarak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün zaman zaman, kamuoyuna da yansıyan “Büyükçekmece’nin alt yapı sorununu çözdük ve mavi bayrak aldık” söylemlerini Bakan Eroğlu’nun konuşmasındaki bu cümleler Akgün’ün sözlerini bir nevi yalanlar nitelikte oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa