SON DAKİKA

Haber Ekspress

KIZIM’A MEKTUP

KIZIM’A MEKTUP
Bu haber 23 Aralık 2022 - 20:56 'de eklendi.

Güzel Kızım;

Tanrının bana sunmuş olduğu, hediyelerin en güzeli olan senin bana geldiğin gündü. Kucağıma ilk aldığım, kokunu içime hapsettiğim gün.
Düne, bugüne dair diyebilecek o kadar çok şey var ki, ama sen bilirsin biz dünü pek konuşmayız. O halde bugün ve yarının için dileğim odur ki, umarım mutlu bir ömrün olur. Ama biliyorum ki ömrünün bir yerinde toparlanmakta zorlanacağın, dağıldığın anlar olacak. Aşkta, sokakta, işte, seçimlerinde yanıldığını farkkettiğinde başarısız hissedeceksin kendini. Değersiz bulacaksın aynadaki suretini. Sakın bu duyguların altında ezilme. Çünkü hayat defalarca kıracak, acıtacak canını. Ama sen benim kızımsın ve benim kızım, birgün sahip olduğu herşey için ağır bedeller de ödemiş olsa vahşi yaşam sevincini asla kaybetmeyecek bunu biliyorum. Ve yine biliyorum ki, ben senin kahramanınım. ” cesur yürek” , ”spartacus” gibi. Fakat her kahramanın ihanet edeni de çok olur.

Benim küçük kahramanım, sakın kimsenin kirliliği ile kirletme yüreğini, inançlarını, gülüşünü ve ruhunu.
İyi ki varsın ve iyi ki benim kızımsın..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa