SON DAKİKA

Haber Ekspress

Mevlüt Uysal’ın verdiği zararı Yunan vermedi!

Mevlüt Uysal’ın verdiği zararı Yunan vermedi!
Bu haber 02 Kasım 2019 - 11:53 'de eklendi.
Murat Özyıldırım

AK Parti’nin, ilçedeki temayülleri elinin tersiyle iterek Büyükçekmece’de aday olarak gösterdiği Mevlüt Uysal geceleri rahat uyuyabiliyor mu acaba?

Önce aday olacağım, sonrasında da başkan olacağım hayalleriyle ilçeye verdiği zararları şöyle bir gözden geçirince, seçim bitince ballı bir makama kurularak buradaki insanları unutan Mevlüt Uysal’ı aday gösterenler de geceleri rahat uyuyabiliyor mu diye ayrıca düşünüyorum!

Şöyle ki;

Büyükçekmece Belediye Başkan adayı olacağım, elimde Büyükşehir kozu var, her türlü imkanı kullanıp mevcut belediye yönetimini köşeye sıkıştırayım da elim rahatlasın diye ilçenin geleceğiyle, hatta daha ileri insanların hayatlarıyla oynama konusunda çok rahat hareket ettiği gözleniyor.

Deprem gerçeği hiç bir zaman ortadan kalkmadığı ancak ufak bir sallantıda hatırlandığı ilçemizde, kentsel dönüşüm için yapılan imar planlarını kim sümen altı etti?

Mevlüt Uysal…

İlçenin trafiğini rahatlatacak, baraj gölünün üzerinden devam edecek yol projesini kim baltaladı?

Mevlüt Uysal…

Kadir Topbaş döneminde gelmesi planlanlanan metroyu kim durdurdu?

Mevlüt Uysal…

Karaağaç-Çakmaklı üzerinden devam eden yolu kim durdurdu?

Mevüt Uysal…

Büyükşehir yatırımı planlarına giren Büyükçekmece’ye yapılacak üç ‘Prestij Caddesi Projesi’ni durduran kim?

Mevlüt Uysal…

Daha ne olsun, Yunan bile buralara bu kadar zarar vermedi!

Yoldu, metroydu çok da önemli değil ama depremde insanların tepesine çökecek binaların kentsel dönüşümle ilgili imar planlarını nasıl sümenaltı edersin? Kadir Topbaş döneminde sadece imzaya kalan planları nasıl kabul etmezsin?

Tepecik ve Türkoba planları için İSKİ’nin projeleri tamamlamış, planları ona göre ayarlanacakken durdurmuşsun, Kumburgaz, Celaliye ve Güzelce imar planlarını, Hasan Akgün’ün eline koz geçecek diye sümenaltı etmişsin, bir çok hizmeti siyasi hesapların doğrultusunda durdurmuşsun.. Yazıklar olsun demek bile az kalıyor.

Geçen dönem Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Recep Erol net konuştu: Kadir Topbaş sonrasında Büyükşehir yönetimine gelen (Mevlüt Uysal) Büyükçekmece’ye gelecek hizmetlere fren koydu. Bu sözleri aklı başında AK Partili herkesin söylemesi gerekiyor aslında…

Doğrulardan kaçılmıyor, çok kötü bir huyları var bir gün mutlaka ortaya çıkıyor. Doğrular ortaya çıktı ama Mevlüt Uysal nerede? Halk Bankası Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 19 bin 750 TL maaş alıyor! Sen, imar planlarını imzalamadığı için depremde evi başına yıkılabilecek olan sevgili dostum, senin bundan haberin var mı?

2019 yerel seçimleri göstermiştir ki; Büyükçekmece’yi Büyükçekmeceliler yönetmediği sürece, evimiz de başımıza yıkılacak, yollarımız da çamurlu olacak, metroyu da hayalimizde göreceğiz.

Tercih senin artık…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa