SON DAKİKA

Haber Ekspress

Nakkaş’ta Güçler Dengesi!

Nakkaş’ta Güçler Dengesi!
Bu haber 24 Mayıs 2018 - 17:03 'de eklendi.
Feyyaz Düzgün

Nakkaş’ ın büyük bir bölümünü etkilemesi planlanan Kuzey Marmara Otoyolu’ nda sona doğru geliniyor.Geçtiğimiz ay acele kamulaştırma kararı sonrası büyük tartışmalara yol açan Nakkaş Mahallesi’ nde her kafadan ses çıkmaya devam ediyor.Nakkaş Mahallesi Muhtarı Zafer Öztürk’ ün, Ankara ziyareti sonrası kılıçlar çekilmiş durumda! Muhtar Öztürk’ ün, hiçbir siyasi parti temsilcisini dikkate almaması, oluşturduğu heyetle hareket etmesi de çeşitli yorumlara neden oluyor. ” Önemli Olan Nakkaş’ın Menfaati, Ben Nakkaş’ın Cumhurbaşkanı’ yım.” diyen muhtar Öztürk’ ün, Çatalca Belediyesi’ yle de sürekli irtibat halinde olması da gözlerden kaçmadı bu süreçde..

GÖZLER GÜÇBİLMEZ’ DE..

Yaklaşık 1-2 aydır Çatalca gündemini meşgul eden Acele Kamulaştırma Kararı’ nın ardından Ak Parti İlçe Başkanı Selim Güçbilmez’ in ortalarda görünmemesi merak konusu olmuştu.2 hafta boyunca fırsat buldukça hergün kendisini aradım.Telefonu açık olmasına rağmen kendisine ulaşamadım.En son dün görüştüm.”Başkan neden görüşemedik?” dediğimde, ” Görüşemezdik ” dedi.Konunun Nakkaş olduğunu ve düne kadar henüz netleşmediğini söyledi.Nakkaş Mahallesi’ nde, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından halka bilgi verileceğini belirtti.Konuyu netleştirdikten sonra, daha sağlıklı bilgi verilmesinin doğru olacağı yönünde açıklaması oldu.Kendince haklı olabilir bu süreçde..

ÖZTÜRK KATILMAYACAK

Nakkaş Mahallesi’ nde akşam yapılan toplantıya Muhtar Öztürk, katılmayacağını belirtmişti.Çünkü kendisine Ak Parti kanadından davet gelmemiş.Toplantı öncesi Ak Parti’ li yetkililer, bir zarfın içine 200 tl. koyup tellala vermişler.O da Mahalle de duyuru yapmış toplantıyı.Muhtar’ la görüştüm, bu olayı doğruladı.Oldukça kızgındı, kendince..Ak Parti’ li yetkililer Muhtar Öztürk’ ü tabiri caizse adam yerine koymamışlardı.Toplantı haberini mahalle muhtarına haber vermemişlerdi.Muhtar da kendisini pasifize eden bu uygulama karşısında tepkisini ortaya koydu.Kısacası Nakkaş’ da ” Kılıçlar Çekildi. ” Bundan kim karlı çıkacak bilemiyoruz.Ama Nakkaş halkının bundan en az zararla çıkması, hatta zarar etmemesi herkesin ortak dileği..

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa