SON DAKİKA

Haber Ekspress

ORTAYA KARIŞIK

ORTAYA KARIŞIK
Bu haber 14 Kasım 2018 - 14:16 'de eklendi.
Savaş Atak

Siyasi partiye üye olmak demek; o partinin görüş, düşünce, ideoloji, yaşam tarzı ve hedeflerini desteklemek, inanmak ve bu yolda emek vermektir. Tabi gerçek niyetiniz bu ise…

CHP’nin aday adaylığı süreci bitti ve şimdi sahnede AK Parti’nin aday adayları yerlerini almaya başladılar. AK Parti’ de resmen Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı patlaması yaşanıyor. Büyükçekmece’de yaşayıp, Çatalca’nın sorunlarına çözüm bulacak aday adayı mı istersiniz, yola çıktıklarını yolda bulduklarına tercih edip hem yolunu hem yoldaşlarını kaybedenleri mi, soldan sağa keskin geçişler yapıp sağını solunu karıştıranları mı, parti ideolojisiyle alakası bile olmayıp statü için fikirlerini hiçe sayanları mı, aday adayı olduğu partinin fikrini, icraatlarını tam anlamıyla analiz edememiş olup Atatürk İlke ve İnkılaplarını rehber edinerek yöneteceğinden bahsedenlerden mi?

Nereden başlasam nasıl anlatsam…

Şimdi böyle biraz sağdan biraz soldan olan adayları görünce insanın kafası da karma karışık oluyor. Biz hangi düşünce ile yönetileceğiz? Seçeceğimiz başkan hangi görüşe daha yakın? Hayat tarzı, aile yapısı ve günlük yaşamında sola yakın, siyaset sahnesinde sağda duruyor. Bu nasıl bir tutarsızlık, bu iş şey gibi oldu, hani vardır ya ben hem sağ elimi hem sol elimi aktif kullanıyorum diyenler. Bu tür kişilerin beyninin iki tarafını da kullanma becerisine sahip zeki insanlar olduğu kabul edilir. Fakat siyasette bu gibi kişilere ne denir onu da ben yazmayayım artık…

Yapmayın gözünüzü sevdiklerim, Çatalca Halkı’nın zekasıyla dalga geçmeyin. Çatalca ufak yer herkes birbirinin dıdısının dısını bile bilir. Ve seçim zamanı oyunu vermeye geldiğinde bu bildikleri oy verip vermemekte en büyük nedeni olacaktır. İşiniz zor yani Çatalcalı’nın gözünden hiç bir şey kaçmaz.

Aday adaylarının içinde gerçekten niyeti hizmet etmek olan ve görevini gerektiği gibi yerine getirecek vasıflara sahip olanlarda yok değil. Elma ve armutları da karıştırmayalım lütfen…

Amma velakin istifa ettiği partisiyle hesaplarını kapatamamış olup, hedeflerinin en üst sırasına bu hesabı koyanlar, başkanlık olayını hayatının onur meselesi haline getirip hırs yapanlar, ihaleyi belediye başkanlığı aday adaylığıyla açayım meclis üyeliğinde fit oluruz gibi hesaplar yapanlar, sırf çocuk egosuyla kendini ispat için başkanlığı isteyenler, soldan bir şey çıkmadı bir de sağdan deneyelim diye başka ilçede yaşayıp süslü sözlerle Çatalca’ya hizmet vaadinde bulunanlar her alanda “benden olan” bakış açısını tutarlı bir biçimde sürdüren, adayı belirleyecek AK Parti Üst Yönetim Mekanizması bunları yemez bence… Önceliği her zamanki gibi parti ideolojisine sağdık, sağa sola sapmadan dost doğru giden, yaşam tarzını savunulan görüşe uygun sürdüren bir aday çıkaracaktır. Aday adaylarını öz güvenlerinden dolayı tebrik edip, hak eden aday olsun diyorum. Allah yolunuzu açık etsin.

Yazımı; “Bir toplum gerçeklerden ne kadar uzaklaşırsa, gerçeği söyleyenlerden o kadar nefret eder”, diyen George Orwell’in sözüyle bitirerek, saygılarımı sunuyorum.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa