SON DAKİKA

Haber Ekspress

SAÇLARIN DEĞİL SEN GÜZELSİN

Dün ilk defa saçlarımın kısa olmasından bu kadar çok üzüntü duydum. Nerden bileyim saçlarım uzun olsaydı eğer saçlarımı kesip göndermem savaşçı kardeşlerimi, arkadaşlarımı mutlu edecekmiş. Ama biraz gönlümü rahatlatan bir şey var ki bir tutam açımı kesmem bile onlar için önemli olacak.

SAÇLARIN DEĞİL SEN GÜZELSİN
Bu haber 25 Mayıs 2018 - 16:52 'de eklendi.
Mine Atak

Dün ilk defa saçlarımın kısa olmasından bu kadar çok üzüntü duydum. Nerden bileyim saçlarım uzun olsaydı eğer saçlarımı kesip göndermem savaşçı kardeşlerimi, arkadaşlarımı mutlu edecekmiş. Ama biraz gönlümü rahatlatan bir şey var ki bir tutam açımı kesmem bile onlar için önemli olacak.

Geçen gün bir arkadaşımın facebookta bir paylaşımını gördüm. Çok dikkatimi geçti. Hatta eşime bile paylaşımından söz ettim. Saçlarını örgülü olarak kesmiş ve destek olmak için göndermiş. Bu saçlardan peruk yapılıyor olabilir mi diye aramızda konuşmuştuk. Böyle bir destek çalışmasını bilmiyor olmaktan dolayı kendi adıma çok utandım.

Dün yine gördüm aynı arkadaşımın paylaşımını bu sefer birkaç arkadaş olarak saçlarını kesip kargoya göndermişler. Etrafımda böyle arkadaşlarımın olmasından gurur duydum, çok duygulandım. Sevgili kardeşim Betül İlkyaz Çetin ve arkadaşlarını buradan kutluyorum. Ne güzel kadınlar ne güzel annelersiniz. Benimde böyle bir destek çalışmasını öğrenmeme vesile olduğunuz içinde ayrıca minnettarım.

Ben de dün bu gruba katıldım. Sayfalarını inceledim fotoğraflarıyla, videolarıyla destek veren bu güzel yürekli arkadaşları kutluyorum.

Bu sayfaya katıldıktan sonra bir arkadaşla yazıştım ve destek olmak için bir tutan saçımı kesip video çekip ya da fotoğrafını çekip gönderebilir misiniz diye sordu. Bende memnuniyetle kabul ettim ve videoyu çekip göndereceğim. Ayrıca bir başka destek şeklide peruk yapılacak kadar saç kesip göndermek olduğunu anlattı. İşte o an çok üzüldüm ve saçımın kısa olduğunu söyledim. Çok isterdim ki saçlarım bir insanı mutlu etsin. Ama bende sizlere bu yazımla  belki bir desteğim olur diye düşündüm. Kanserle savaşan bütün hastalarımıza Allahtan şifa diliyorum. En kısa zamanda sağlıklarına kavuşup, hayatlarına bıraktıkları yerden devam etmelerini temenni ediyorum. Bizlere de düşen elimizden geldiğince bu savaşçılara güç ve moral vermek. Çünkü bu savaşta en önemli silah motivasyonun ve moralin yüksek olmasıdır.

 Birçoğumuz bu zorlu mücadeleye tanık olmuşuzdur. Ailemizden, arkadaşlarımızdan, yakınlarımızdan birileri mutlaka bu hastalıkla tanışmıştır. Yarın bizimde nasıl bir güne uyanacağımız bilinmez. Bir gün bizde kendimizi böyle bir savaşın içinde bulabiliriz. Lütfen bu konuya duyarsız kalmayalım. Hep birlikte bu savaşın içinde olan hastalarımıza destek olalım. Onlar çok zorlu bir savaşın içindeler, yalnız olmadıklarını hissettirelim. Onlar bu savaştan galip çıkacaklar ve hayatlarına kaldıkları yerden daha da güçlü devam edecekler. Saçlarımız da bu savaşta onları mutlu edecek bir silah olsun.

Facebookta “Kanserle Savaş” sayfasına sizde bir bakın. Bu anlamlı mücadelelerinde yalnız bırakmayalım. Bu cesur savaşçılarımız için hep beraber bir farkındalık yaratalım hepimiz elimizden gelen bir şeyler varsa yapalım. Hep bir ağızdan sloganlarına eşlik edelim. “KANSER DEĞİL SEN GÜÇLÜSÜN, SAÇLARIN DEĞİL SEN GÜZELSİN.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa