SON DAKİKA

Haber Ekspress

Seçim Sürecinin özeti “biri bizi gözetliyor evinden kimi seçeceğiz”

Seçim Sürecinin özeti “biri bizi gözetliyor evinden kimi seçeceğiz”
Bu haber 02 Mart 2024 - 23:36 'de eklendi.

Görünür olmak isteyenin görünür olmayı eleştirerek görünür olmaya çalıştığı, politikacıların politik olanı ayıplayarak politikacı olduğu bir çağdayız. Saygın olan her şey kendi kendini yok ediyor. Gelmiş geçmiş en şanslı kuşağız.

21. Yüzyıl tüm zamanların Sindrella’sıdır.
Yan yana gelip muhabbete dalınca “rakıda balığa”, kenarda kalınca “keskin sirkeye” dönen bir toplumda tek ahlaki kaygım, yan yana gelmeyi savunanların yanında olmaktır.

Seçim süreci, ne yaşamak istediğimizi değil,
-biri bizi gözetliyor evinden kimi seçeceğimize döndü. Bu indirgeme ruh sağlığını bozar. Konu kişiler olunca, içimizdeki iyi ve kötüyü, dışardaki adaylara yansıtırız. Sorumluluğu dışarıya atan insan hastalanır.
İnsanı hasta etmeyin!
Her seçimde oylanan şey yaşam tarzıdır, kişiler değil! Hangi yaşam tarzının birlikte yaşamayı kolaylaştıracağını anlatmalı insan, kendini değil. Fikirleri aday göstermeli, kendini değil!
Toplumu hasta etmeyin!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa