SON DAKİKA

Haber Ekspress

Sevgi emek ister !

Sevgi emek ister !
Bu haber 11 Eylül 2023 - 15:07 'de eklendi.

Selvi Boylum Al Yazmalım sinem filmi bir baş yapıttırFilm o dönem Adananın ilçesi olan şimdi ise il olan Osmaniye’de çekilmiş. .İlyas karakteri Kadir İnanırın çalıştığı baraj da yine Osmaniye’de  Aslantaş barajı.
Türkan Şoray ve Kadir İnanırın çok ses getiren sinema filminin son sahnesinde Türkan Şoray’ın son sözleri;
Sevgi neydi? Sevgi emekti. olmuştu.
Asya karakteri Türkan Şoray filmin sonunda çok sevdiği aşık olduğu İlyas’a rağmen Cemşit’i seçmişti. Çünkü Cemşit hem ona hem de çocuğu Samet’e büyük emekler vermişti. Özellikle Samet ,Cemşit’e “baba “demişti. Yani sevginin, emeğin gücü ,aşkı yenmişti.
Aşık olduğu, tüm güzel duyguları birlikte yaşadığı İlyası terk eden Asya, Cemşite rastlamıştı . Bir gün geleceğine inanarak, yıllarca yolumu beklediği adamı (İlyası) , sonunda yanına getirmeyi başardı fakat kader ağlarını örmüştü bir defa.
O süreçte sahiplenme duygusunu tadan Asya, büyük aşkınının ona hiçbir şey kazandırmadığını anlamıştı.
Çocukluğumda izlediğimde, bu muhteşem sinema filminin sonundan hiç hoşlanmamıştım. Asya ve İlyas keşke kavuşsalardı diye düşünmüştüm Fakat büyüyünce anladım ki gerçek sevgi, kamyona yazı yazmakla olmamalıydı. (SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM) Elbette ki emeğin bir karşılığı olmalıydı.
En büyük zaferler yenilgilerle ortaya çıkarmış. Büyük emekler sonunda elde edilen her şey çok kıymetli olurmuş .
Ve gerçek “sevgi” kıymet vermek, uğruna çaba harcamakmış!
Sevgilerimle…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa