SON DAKİKA

Haber Ekspress

Sokağın Umutları

Sokağın Umutları
Bu haber 16 Ocak 2023 - 11:46 'de eklendi.

Sokaklar umut ve sevgi dolu bir dünyadır. Birçok insan sokakta yaşamakta özellikle küçük yaşta ki çocuklar. Okumaya ihtiyacı olan,hayalleri olan,sevgiye muhtaç olan insanlarla doludur sokaklar. Hiç sokakta yardımda bulunduğunuz muhtaç birini oturup dinlediniz mi? Neler yapmak istiyor veya nasıl.bir hayatı olsun istiyor merak ettiniz mi? Emin olun ki onlarda birçok insan gibi bir işi olsun ister ama hayat şartları maalesef ki bu konuda aynı imkanları sunmuyor. Bu tür şeylerin sonucunda üzülerek yazıyorum ama madde bağımlılığı ortaya çıkıyor yanı sıra bir çok kötü etkenler meydana geliyor. Bir düşünsenize hayat şartları daha düzgün olduğunu. Bu insanların maddeye değil geleceğe ve bir ışığa ihtiyacı var. Okumaya ihtiyacı var. Bu imkanları olmadıkça

Sokaklar umut ve sevgi dolu bir dünyadır. Birçok insan sokakta yaşamakta özellikle küçük yaşta ki çocuklar. Okumaya ihtiyacı olan,hayalleri olan,sevgiye muhtaç olan insanlarla doludur sokaklar. Hiç sokakta yardımda bulunduğunuz muhtaç birini oturup dinlediniz mi? Neler yapmak istiyor veya nasıl.bir hayatı olsun istiyor merak ettiniz mi? Emin olun ki onlarda birçok insan gibi bir işi olsun ister ama hayat şartları maalesef ki bu konuda aynı imkanları sunmuyor. Bu tür şeylerin sonucunda üzülerek yazıyorum ama madde bağımlılığı ortaya çıkıyor yanı sıra bir çok kötü etkenler meydana geliyor. Bir düşünsenize hayat şartları daha düzgün olduğunu. Bu insanların maddeye değil geleceğe ve bir ışığa ihtiyacı var. Okumaya ihtiyacı var. Bu imkanları olmadıkça bulaşıkları madde dolu hayat onları yıpratıyor gençliğini ellerinden alıyor ve bizler oturup sadece izliyoruz. Peki kendi çocuklarınızın bu duruma gelmesini ister misiniz? Eminim ki asla istemezsiniz. O zaman neden bir başkasına izin veriyoruz ki. Sokaktaki bir çocuk belki ileride senin veya ailenin hayatını kurtaracak bir doktor olabilirdi. O çocuk belki ileride senin çocuklarını güzelce yetiştirip eğitecek bir öğretmen olabilirdi. Üzücü bir durum böyle şeylerin olmayışı. Sokakta umut var arkadaşlar bu umudu yitirmek bir neslin bitişine sebep olabilir. Son zamanlarda görüyoruz madde bağımlılığının oluşturduğu kötü sonuçları. Hepimiz gördük madde bağımlısı bir gencin annesini vahşice katlettiği o anları. Neden buna bir çare bulunmuyor? Neden bu güzel sokaklarda madde dolanıyor?

Eğer bu konuyu çözebilirsek birçok genç ve umut dolu insana hayatında güzel şeyler olacağını göstermiş oluruz. Sokaktaki insanları hor görmeyin üstü kirli diye veya saçları sakalı birbirine karışmış diye. Bu yaşamı onlar seçmedi sadece şartlar onlara bunu dayattı. Bu tür sorunları çözmek için birilerinden bir şey beklemeyi bırakalım artık çünkü biz bir yerden başlamazsak eğer kimse başlamaz. Sokağın umudunu yitirmeyelim.

Saygı ve sevgiyle…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa